Inlägg 330: Only found on the edge of the Earth.

Tjo! Katt! Morot! Banan! Valross!

Har inte hänt mycket sen sist, som vanligt. Pokerkväll på Öland med tokarna, filmkväll with the one and only Blinkysaurus, Minecraftserver, Rockklassiker, inget intressant.
Men eftersom en särskild person protesterar så det hörs vida omkring, så here we go again!

Pokerkväll alltså, gå av en hållplats för tidigt, ha det allmänt bra, cykla hem. Bli arg på cykellyset som gick sönder. MORR.
Dagen efter (lördag, that is) var det Minecraft så det var inte så intressant, men på söndagen blev det filmkväll. 3 filmer till, 13, Goooooood moooooooooooooooooooooooooooorning Vietnam och Rammbock - Berlin Undead.
Good Morning Vietnam är <3, 13 var väl helt okej också, och Rammbock - Berlin Undead kom undan med zombier. 

Och Minecraftserver, ja. Min alldeles egna, klap klap. Jonte är trogen besökare på den, och ni andra dödliga är också välkomna. IP:t står på Facebook. Som  allt annat.

Och idag har det varit Minecraft och Rockklassiker i stort sett hela dagen. Och chili con carne som blev alldeles för stark. Men men, mjau mjau.

Och imorrn ska jag springa in i the one and only Jonte som tidigare nämndes. Det kan nog vara riktigt chill, faktiskt. Ska få sällskap från flera östgötar såsmåningom, antagligen på fredag. Och då är det bara en vecka tills jag ska på praktik, alas!

På tal om det måste jag antagligen ner till Karlskrona innan det tack vare det där förbannade personalkortet, MORR!

Och på tal om morr känns det som att jag är mer bitter och ilsk av mig nuförtiden. Mjukost håller med mig, I know this. Men men, det går väl över när man väl kommer ut på båten. Eller några andra lösningar som vi inte behöver ta här och nu.

Vi avslutar här tror jag. Tjo!

Dagens låt:
All along the Watchtower - Jimi Hendrix

P.S

MORR UTTER MORR MORR MORR!

Inlägg 329: Lunacy can only be found in the eye.

Japp, slänger iväg ett inlägg till för att jag är sådär galet snäll. Njut, som en katt i solen!

Ja, idag var det som sagt shoppingdag. Upp 10, vara klar 11:15, få sms om att vi ska träffas 14 istället för 12. Åker in till Kalmar ändå, traskar runt i hamnen, köper en klocka, njuter av det gråmulna vädret. Går till Dressman och köper kläder för första gången på år och dar (inte riktigt, men det kändes så). Laddar på mitt busskort, går till biblioteket. Träffar Rebecca & Ronja, går till Universitetsbiblioteket, McDonalds, och tar bussen till Giraffen. Köper arbetsskor på Jula, därefter vidare till Expert, Kronans Droghandel, och sist men inte minst Maxi. Åker hem, njuter av livet, och dricker cola. Spelar AvP2 med Jonte, och bloggar!

Total kostnad för dagen? 1 274,05 kronor. Svider lite, men jag har ju massa nya pryttlar så det gör inte så mycket. Besides, jag behövde ju det mesta av det, så. Inga jätteimpulsköp, hör och häpna. 

Men nu hörreni, ska det tydligen bli Minecraft med Jonte. Om vi hittar någon server att köra på. Tror jag dock inte att vi kommer göra, men men. Bada-tadam!

Nänuavslutarviinläggettoodles!

Dagens låt:
Billie Jean - Michael Jackson

P.S

Nu har det som av en slump blivit 6-2. HA!

Inlägg 328: When nothing's all you need to know!

JAJAJAJAJA CHILLA NEEER FÖR FAN.

Som en viss person som jag äger på Wordfeud pekade ut igår, var det ett tag sen jag bloggade. Detta eftersom jag ju som alla andra haft tentor, och efter det glömde jag helt enkelt. MEN NU SÅ!

Just precis, tentor. 4 stycken: Grundläggande säkerhet/ISPS, Maritim Engelska, Matematik T och Fartygskonstruktion. Vet att jag klarade Säkerheten och Matematiken, och det är ju alltid skönt. Annars hade jag inte glidit ut på praktik, och det vill ju varken ni eller jag! Så jag fick mina certifikat i torsdags, efter det blev det celebratory asiatisk buffe i Kalmars lilla Chinatown.
Spola fram till lördagen, så var det untzparty på Öland/Sjösjukan med Rebecca och andra Stockholmare. Förbannat trevligt som alltid, och de spelade Hockeyfrilla på Sjösjukan! Kunglisch!
Och söndag var ganska medioker, Minecraft och Netto antagligen. Minns uppriktigt inte, dagarna glider förbi som i en dimma nu i ledigheten. Är ganska säker på att det är onsdag imorrn dock, för jag ska ju träffa tidigare nämnda ölänning och shoppa arbetsskor och apoteksprodukter. NU VET NI.
Igår var det måndag, Minecraft och handla och glömma burken med bönor i kassan på Netto. Argle-to-the-Bargle. Det var, hör och häpna, allt jag gjorde igår. Idag däremot!

Idag är det fortfarande tisdag, och jag har... Spelat AvP2 och Minecraft! ... Och tittat på filmer. 3 stycken, mer exakt. The Tunnel, Moby Dick 2010 och The Other Guys. Alla 3 var ganska mediokra, men jag måste ju bli av med dem nån gång, eller hur?

Och nu har jag ju redan berättat vad som händer imorrn, så det förstörde ju den här sammanfattningen av framtiden. Måste in till Kalmar centrum nån dag också, och införskaffa ett par färska byxor. Nu vet ni, igen.

Jahanähe, vi sjökaptener droppar ju iväg på praktik som flugor nu, så jag tänkte väl... Gå och lägga mig. Torsk! <3

(Det var en variation på tjing, som jag brukar skriva/säga som adjöfras. Det var liksom tanken att det skulle göra lite omväxling i vardagen (tisdag (whoa, parentesception)).)
Jag vet faktiskt inte. Det är därför jag ska gå och lägga mig. Tjing! Nejfan.

[Äddit] Skulle bara kursivera alla titlar. Bara så ni vet det.

Dagens låt:
Haifisch - Rammstein

P.S

4-2, 4-2, 4-2!!!

Inlägg 327: Looks like we found you just in time!

Nämen hej. En tentapepp Blinkysaurus dyker fram i höstmörkret, likt en katt utan tassar av sten.

Eller ja, tentapepp är väldigt fel ord. En Blinkysaurus som kommer att totalfaila tentorna och stanna kvar i Kalmar under vintermånaderna är bättre ord. AHMAGAWD.
Ja, på fredag gäller det. MOS-tenta (Jajajajaja fnissfnissfniss etc.), sen är det engelskatenta på lördagen. Visst, jag har inte sådär jätteångest inför engelskan, det är ju trots allt engelska, men gloslistan på 150 ord, den är att döda för, så att säga. Men nu sitter jag här, helt pluggmotsträvhårig, och bloggar. Innan det tittade jag på TBBT, innan det åt jag, pluggade, sov, gick hem för en gångs skull (riktigt skönt att lufta huvudet faktiskt), och skola. Fartygskonstruktion, and all that stuff.

Och ja, Sverige får tydligen spela EM-slutspel. I don't really bother. MEN LHC VANN IGÅR WOOPALOOP.

Suck och sten. Jag blir inte klok på't. Det känns som att jag inte kan ett skit, men jag kan en del och det känns som att jag kan en hel del och jag får fnatt! Suuuuuuuuck. 
Det är så mycket att kunna, hur fan ska jag gå in djupare på nånting? Kan ju alltsammans lite generellt, det hoppas jag att det räcker... MEN NU KAN JAG INTE SITTA HÄR OCH LATA!

Fast jag vet inte vad jag ska plugga på, så... Suck. FRUSTRATIONEN ÄR STOR. Så här kändes det inför alla kursprov på gymnasiet också. Jag blir lite mer galen än innan, arglebargle.

Nä, nu blev det här inlägget väldigt negativt. DID YOU NOT KNOW THAT THE ROYAL HUNTING GROUNDS ARE ALWAYS FORBIDDEN?

Eh. Ja. Nu avslutar jag här, toodles!

Dagens låt:
10001110101 - Clutch

P.S

Jag saknar mina Linköpingsmänniskor nu.

Inlägg 326: Somewhere between Heaven and Hell.

Nämen tjena tjena! Det var hela 5 dagar sen, hör och häpna! Tja, ska man skylla det på något så skyller jag det på att jag har haft så lite att göra. Även om jag egentligen har hur mycket som helst att göra, men det är bara att skjuta framför sig, så kommer man förr eller senare till ett stup. Det borde bli dagens motto. DET ÄR DAGENS MOTTO!

Eh, ja. Vi går vidare. Sen sist har jag äntligen fått en fungerande mobiltelefon, tittat på film/serier/youtube med Victoria, och varit skummis. Men vi tar det från början.
Japp, jag var ledig i onsdags, som jag skrev. Japp, jag pluggade SMCP som jag skrPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF etc.
Jodå, lite pluggade jag faktiskt. Men inte skrikmycket. Men det gick ypperligt på SMCP-examen i alla fall, 2 poäng över gränsen för VG, woooooooooopalooooooooooop!
Och ja, i fredags fick jag min telefon till sist, lagom till filmkvällen. Vi tittade på allt från Going to the Store till Freddy vs. Jason till Anders & Måns och The IT Crowd. Och jag törs faktiskt påstå att vi hade det trevligt, även om Rebecca inte kunde vara med. One of these days, då ska vi ha vår Tarantinokväll. ONE OF THESE DAYS.
Nästa vecka är relativt lugn och sansad vill jag påstå, ledig imorrn och minimalt med lektioner. Dock maximalt med plugg, men minns dagens motto och fröjdas, mina vänner!
Tentorna avlossas nu också, både Grundläggande Säkerhet och MarEng. Men det bööööör inte vara några problem, jag ska ju plugga! :3

Men men, nu ska jag släppa ALLT och lite till och titta på The IT Crowd tills jag tröttnar, och då gör jag något helt annat. DEN NI!

... Adjö, för den här gången. ^^ <3

Dagens låt:
The House of Bamboo - Andy Williams

P.S

I might seem cold, but I assure you, this is not the case.

Inlägg 325: I don't understand people.

Human beings often realise that death is inevitable. I refuse to accept this. To me, immortality is the only option.

Hej hej! Nu är det tisdag, och då skulle det ju bloggas, eller hur? Jomenvisst.
Jaha, helgen var relativt lugn, tittade på Crank och Crank: High Voltage, gick på konst(igt)museum med Victoria, betalade hyran, och åt Ben & Jerry's för första gången. Och så var jag ledig igår, så jag "pluggade" som ett djur. Det låter betydligt mycket bättre att säga att man "pluggat stabilitet" än att säga att man "spelat Tetris". Fast det kändes väl ganska självklart. 
Sen har jag spelat Risk också, woopaloop!
Oooooch... Idag hade jag MarEng, sen satt jag på biblioteket i sisådär 15 minuter, sen åkte jag hem och returnerade den diaboliska telefonen till CDON. Wish me luck.

Oooooch så råkar jag ju vara ledig imorrn också. SMCP-plugg så det bara skriker om'et! ... Och kanske lite film också, men säg det inte till nån. Eh. Ja. Mjau!

Och på fredag blir det filmmyskväll á la Spindelkällaren. Antagligen. Nu har jag inget mer att informera vederbörande om, så jag ska fortsätta lyssna på hockeyn och hoppas att LHC vänder det här. Tjing! :3

Justja, århundradets antagligen mest rasistiska replik i Crank: High Voltage
[Jason Statham jagar 2 asiater i en bil]
Did I just drop some change, or did I just hear a chink?
Jag bröt samman.

Dagens låt:
Frantic - Metallica

P.S

Watching me, watching you, from my space station in space.

Inlägg 324: We've fought for a century, for you and me.

Amen tjena. Hur är det? Götters. Jotack, det är alldeles utmärkt.

Jahanähenähejaha, det var väl dags för ett blogginlägg igen kände jag. Inte för att det har hänt särskilt mycket sen sist, bara en fredag och en lördag liksom. Men men, let's rock and roll, eller hur?
Fredagen spenderades först på en rent onödig mattelektion (herreminskapare, sinussatsen! Hur ska jag nånsin lära mig den?! Oh wait.), därefter tank med el auktoritär lärare del toro, så att säga. Sen skulle det ju egentligen vara engelska klockan 15:00, men jag sa FUCK THAT och åkte hem. Rebels!
Åkte till Netto, köpte glass och cola och godis. Yes ma'am, det är ju helg! Sen jäste jag resten av dagen, och började på mitt M.C. Esher-pussel. Det är betydligt knepigare att lägga ett svartvitt pussel än ett pussel i färg, för övrigt. 
Idag är det lördag, och my God, vad lat jag har varit. Visserligen har jag läst en del SMCP, men mestadelen har gått åt att äta glass, lyssna på musik, pussla och sova. Och Tetris såklart, det är ju en självklarhet. Och nu bloggar jag, och grubblar över om jag ska fortsätta pussla, tetris eller om jag ska spela lite Red Alert 2. Ingen mer glass iaf, det är ett som är säkert. 

Hursomhelst, imorrn ska jag in till Kalmar och träffa Victoria för att springa på konstmuseum och äta glass. Sen får vi helt enkelt se vad som händer efter det, men oavsett vad så lär det bli SMCP så det bara skriker om det. Har man SMCP-exam på torsdag så har man. Woopaloop!

Nejmenni, nu tror jag att vi säger så tills nästa gång, och så hörs vi runt tisdag-onsdag kanske? Alrighty then, tjing!

Dagens låt:
Down with the Sickness - Disturbed

P.S

Let's see if the body can live without the mind.

RSS 2.0