Inlägg 248: Du kan vara en slät yta!

Tjing. Snabb uppdatering i brist på annat. :3

Ja, vad är egentligen nytt? Inte mycket, är ensam till söndag-måndag nångång. Myspysisch, fast ensamt.

I måndags var det måndag. Samma gamla soppa.
I tisdags var det hyfsat kort dag. Fysiklabb, magnetism, biologilabb, köttning av lammhjärtaochlungor. Sen lunch! :D Sist matte, men det var ju inte världens mest spännande lektion. Tog bilder hela dagen, får se om de hamnar här/bdb/facebook. STACH ville tydligen att jag skulle skicka köttbilderna till henne också, så det får jag väl göra.
OCH NEJ JAG KAN INTE STAVA TILL DISSEKERA.

TURBOSQUID! NEEEOOOOWW!


I tisdags gick jag och min mor och handlade kläder också, woopwoop. Det var inte igår det :3 Lite synd att munkjackan inte passade bara. Ohwell, får gå och byta i helgen.

Idag var det biologi på morgonen, jag var helt död. Inuti, that is. Men det visar man inte på utsidan :D Efter det var det fysik, mer magnetism, sen lunch och skolfoto. Vi får se hur bilden blev, men förhoppningsvis ser den inte för jävlig ut. Sist men inte minst var det filosofi och ekosofi, FUCK vad tråkigt det var. Och det säger jag inte bara för att det var "sent" på dan, JAG MENAR DET VERKLIGEN!

Efteråt gick jag till ica och handlade lite, åt, chillade, och här sitter jag nu. Eller, ligger. Säng + laptop = sant! <3

Nej, det här får bli ett Jennykort inlägg. HA! :D
Och för övrigt är jag ju kunglig som kan lista ut vilka som kommer kommentera i vilken ordning.

Anyways, dags att spela lite pokemon. Tjing! :3

Dagens låt:
Highway to Hell - AC/DC

P.S

Cruise missile knockin' on you door!

Inlägg 247: 60 minutes...

Hejpåer, detvarinteigår. :3

Som ni kanske anat har jag haft fullt kör hela veckan, med engelskafysikbiologiochlitelatin. Men ingen fara på taket, nu kör vi!

Måndag: Sovmorgon, väääärt! Sen lite Svenska, lunch, engelska och matte.
Tisdag: PA-dag. Mössprovning. Iiiiiiih! :D
Onsdag: Fysikprov. Död inuti. Sen filosofi. Anka.
Torsdag: Engelskabiologilunchöstersjövattenäppelkakamattereligion. Matrix!
Fredag: Filosofi. Biologiprov. Fysik. Lunch. Latinprov.
Idag: Släktträff hos farfar. Ruggigt trevligt faktiskt. :3 Milt födelsedagsfirande, yaay <3
Imorrn: Plugg? Emulator? Vem vet! :D

Alla utom jag vet hur det ska gåååå...

Nu sitter jag och väntar på pizzan som jag beställde för x minuter sen, där x > 30. Fortfarande 50 minuter kvar. Men sen så!
Och senare ikväll har jag hört att det är AoM, om inte blir det emulator för min del, passar mig utmärkt. Kanske blir lite film som tilltugg på det, eventuellt Brainiac. Inte helt vetenskapligt, men helt underhållande i vilket fall. Kanske lite Cube-uppföljare? Vem vet?

Jag vet i alla fall att det blir diss.. köttning av hjärta på biologin på tisdag. Yay?

Och så följer jag hockeyn också, hejahejaheja :3 Läste precis fel på uppdateringen,
"Andreas Pihl prickar ribban med ett dragskott." blev istället "Andreas Pihl nickar ribban". Det var lite roligare. Ohwell, de leder ju iaf :3

Men, jag tror bestämt att jag ska avsluta där, eller vad säger ni? Bra, det tycker jag också. Då säger vi så, tills nästa gång. Tjing! :3

Tippad kommentarserie:
- Bambi
- Izi
- Jenny

Odds: Fisk! :D


Shiny Espeon! What does it mean!?

Dagens Låt:
Nu är det väl revolution på gång? - Bob Hund

P.S

Ich habe eine neue Kamera! :D :D D

Inlägg 246: As you can see, we've kept our eye on you for quite some time now...

Jalånginläggsrubrik. Lev med det. <3

Jahaja, vad har hänt sen sist? Jo, i onsdags var det biologi, fysik och svenska som vanligt, och på filosofin fick vi gå till stadsmuséet! Wiii! :D Iofs titta på en utställning om resväskor, och iofs tappade jag pallstolen och sparkade in den i en trälåda (som för övrigt hade jääääävligt bra akustik), men bättre än att sitta i H308 och uggla. Efter muséet gick jag & Mjukost till Stora Torget, där soethesten Göran Hägglund stod och talade. Sen gick vi vidare till Trädgårdstorget, och där stod ett stycke Wetterstrand och pratade, hon med. Skumt :3 Men två kändisar fick man se iaf :3
På torsdagen var det som av en slump den 16:e september, som började med engelska, biologi, matte, svenska och sist PA, planera, rita mindmap och diskutera projektplan med Stach. Det gick faktiskt riktigt bra :3 Sen gå hem, äta vietnamesiskt, spela AoM, läsa biologi och ALLMÄNT MYYYYSA. Sova ovanligt tidigt :3
Fredag, idag, började med H308-uggling med Ankan, sen biologiläxförhör och genomgång av matspjälkningen, sen skolval, religion och Matrix :D Älska Smith! <3 Sen inget IV, gå hem, vara ensam hemma, handla, vara hemma, spela AoM, äta polly, blogga NUTID.

Imorrn skall det lagas fancypantsmat ;o Baconinlindad kassler med vitlökspotatiskroketter och pepparsås :3 Sen skall loggboken digitaliseras också, och förhoppningsvis så blir det lite andra söta läxor att göra. Typ fysikengelskalatinbiologifilosofireligion. Och så ska jag tvätta också, yay me.

Och på söndag är det val. Vad jag ska rösta på? Samma som i skolvalet. :3 Vad röstade jag på i skolvalet? Fuck if I know! :D

Så, nu säger vi så för nu. Love you. Ja, du. O__O <3

Dagens Låt:
Whiskey in the Jar - Thin Lizzy

P.S

Jo, jag är ensam hemma, om ni inte uppfattade det. ;3

Inlägg 245: Beslutsångest och lite politik.

Va, det trodde ni inte, eller hur? Politik i min blogg?

Men, för er borttappade så är det val på söndag, och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska rösta på. Det var valdebatt i Cloetta Center idag, och det gjorde inte saken bättre. Jag står fast vid det påstående jag alltid haft: Politik är bara bullshit, två motsatser som tycker samma sak, men ändå lyckas argumentera med varandra på något jävla vänster/kristdemokrat.

Samtidigt känns det väl lite meningslöst att rösta, i och med att man inte vet vad den motsatta regeringen skulle gjort i samma situation, utan istället bara gnäller á la Hägglund vad oppositionen gör fel. Och dessutom tycker jag att det inte är något fel på höga skatter, har inget emot att ge pengar som faktiskt går till något vettigt, som dessutom hjälper andra.

Så, i nuläget skulle jag kunna rösta på vilket som helst av partierna, eftersom alla har något som jag håller med om, och samtidigt något jag absolut inte håller med om. Vi kan ta miljöpartiet som exempel: Jag håller med om att miljön är viktig, och att vi måste motverka den globala uppvärmningen, men samtidigt håller jag inte med om att vi bör avverka kärnkraften.
Förstår ni mitt dilemma nu?
Och förstår ni varför jag inte gillar politiska debatter?




I vilket fall, sen förra inlägget har det varit både söndag, måndag och tisdag. Söndag var full av göraingenting, måndagen var lite latin, svenska, lunch, engelska och matte, och idag var det lite religion, fysiklabb, kebab och valdebatt. Hemma, titta på teve, spela SSB, spela AoM. Duscha, blogga, snart sova.

Onsdag blir full av biologi och fysik och svenska och filosofi som vanligt. Efteråt får vi se vad som händer. Antagligen ingenting. Lite latinplugg kanske. Eller något bortglömt spel, typ Oblivion.

För övrigt är smooth det mysigaste ordet i engelskan. I svenskan är det mysfarbror.

Inlägget avslutas.

Dagens Låt:
Hell's Bells - AC/DC

P.S
Rösta på vilket som helst utav partierna, utom SD*.

Inlägg 244: Smendes, tandkrämen svenska faraoer använder mest!

Internt AoM-skämt. Yay.

Förhoppningsvis hinner jag skriva ett inlägg innan min dator blir överhettad. Men don't get your hopes up.

Torsdagen och fredagen var ganska chill, trots att jag var tvungen att gå upp 08:10 båda dagarna. Nåja. Latinlektionerna går alltid obehagligt fort. WOOOSH, typ.

Och just nu sitter jag och lyssnar på musiken från Super Smash Bros Melee. Som för övrigt är ett kungligt spel. Som jag försökte emulera i torsdags, utan extrema resultat. Fick den att fungera, men den kör på 1-45%, och laggar ihop ibland. Men det var det ändå värt.

I fredags skulle det bli AoM. Det blev det inte. Så då blev det Pokémon istället. Wartortle utvecklades, yay <3
Jag får vara nörd. Tack.

Idag har det inte hänt så mycket. Lite AoM, innan datorn överhettades. >_> Känns fortfarande som det varit söndag idag. Lite tetris, lite pacman, lite Super Smash Bros, och lite AoM. Imorrn blir det konstigt inget plugg, förutom kanske lite latin. Vi får se :3 Måndag är fullkomligt ointressant, tisdag likaså. Debatt i Cloetta Center liksom, woopagadoo. <_< Resten av veckan får vi se.

Men, jag tror vi säger så för nu, om ni inte säger emot. Bra. Tack.


Dagens Låt:
Dr. Mario - Super Smash Bros Melee

P.S

Undercover revolution. Mwahahaha.

Inlägg 243: 8:e september varje år...

... ÄR DET BERZIAD!

Fast tyvärr fick vi inte sluta när den startade (som ju baaaaara råkade vara klockan 13:37), eftersom Ankan ville filosofera lite. Men lite vilda faddrar och panikslagna n0llor såg man allt. Sista gången den här gymnasietiden, lite sorgligt faktiskt.

I övrigt har den gångna veckan innehållit mycket plugg av i inlägg 241, och (i stort sett) allt är avklarat! Guuuud vad skönt med en dag utan läxor att läsa och rapporter att skriva. Har använt dagen på bästa möjliga sätt, nämligen genom att sova och spela pokémon. :D Börjar få ihop mitt dream team nu (ja, jag fuskar, och det FÅR jag göra. Någon som säger emot? Tänkte väl inte det.)
Idag har jag också pratat en kortis med IZIIIII, och det är ju lika mysigt som alltid. <3 (Och ni som säger Awwwwww nu, sluta med det. Ni hörde. Sluta. Ja, du Jenny.)

Och ni som inte hört det så har jag nu blivit utnämnd till farao av Berzan. Varför? Jo, för att farao är en såpass kunglig titel (pun intended), men också en såpass underskattad titel. Det låter ju mycket coolare än diktator, amirite?
Egentligen väntar jag väl bara på att alla andra på Berzan ska inse min storhet, men skolvalet kommer visa min awesomeness. Vänta ni bara.

Ointressant pokémon-note: Cynthia's a bitch.

Men nu ska jag spela vidare, och sen sova. Halvlång dag imorrn, och fredag ska vi inte ens prata om. Men latin sist, Ruben är ju bara för go! <3

Då säger vi så. Njut av friheten, undersåtar ;D <3

Dagens låt:
RED RIVER ROCK - JOHNNY AND THE HURRICANES
(Ofc.)

P.S
Är det konstigt att fundera ut maskeradkostymer, när det aldrig är maskerad?

Inlägg 242: För att vi gillar kortkort.

Dagens låt:
Istället för musik: Förvirring - Bob Hund
Ännu en gång är det dags att gå in i ett nötskal
Månad i rad har jag varit lika glad som en blåval
Ännu en gång är det dags att dupera min samtid
Träffar jag rätt har jag en chans att få mer av min framtid

Du ska inte stå brevid
Rock'n'roll på nolltid
Werther hade smärtor
Jean D'Arc gick på knark

Dansar runt ett vitt skelett
Livet känns så fritt och rätt
Bidragstagaren full och mätt
Heja Sweden vinner lätt

A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring

Lalala...

A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring

Jag har glömt vad jag sagt jag har tappat all takt
Jag är borta
Mitt liv är ett brus jag har för många ljus i min tårta

Gamla moster fosterland
Du har retat mig ibland
Därför spelar jag i band
Därför krossar jag min hand

A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring

Lalala...

A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa Istället för musik: förvirring
A Aa istället för ett liv: förvirring

bob hund – I Stället För Musik: Förvirring <- Spotifylänk :3

RSS 2.0