Inlägg 315: When the chaos settles, revolution takes place.

HEJ!

JAG ÄR I KALMAR!

... Det har varit hur jäkla lång tid som helst sen sist, och det har hänt otroligt mycket spännande också. Sjöfartshögskola, flytt^2, pendeltrafik, överfall, kattfiskar och BÅT!

Ärligt talat vet jag inte om jag orkar skriva om något av det. Nybro är en lugn familjestad med gäng. Kalmar är en charmig stad med vatten. Och jag har en gudomlig massa ansökningar att fylla i, och ett berg med plugg.
Så ja, jag ska fatta mig kort. Jag lever, bor i Kalmar, och har utvecklat min småländska till max. Hint: Det är förbjudet att uttala bokstaven R.

Nu vet ni det, och jag ska återvända till mitt lilla berg med min tråd. Adjö!

Dagens låt:
In the Navy - Village People

P.S

Var fasen köper man en nagelsax? O-o

Inlägg 314: Stop the clocks, leave no survivors.

En Blinkysaurus som inte längre har någon som forcerar honom att blogga, bloggar.

Men, trots allt känner jag mig inte särskilt nere eller deppig. Inte för att jag brukar vara det, men nu är jag personligen förvånad över att jag inte gör det. Det kan mycket väl vara för att jag är alldeles insnärjad i bostad, bidrag, flytt och allt vad det nu heter.

That's right, this guy ska börja på sjökaptensutbildningen i Kalmar! Untz untz untz! :D

Eh. Ja. Så om någon som råkar dyka upp här känner till en bostad i Kalmar får denne mer än gärna kontakta mig, på något vis. 

In other news: 28 Weeks Later, Nine Dead, Mirrors 2, The Devil's Rejects, Terraria 1.0.6, matplanering. 
Jag vet inte vad jag ska äta imorrn, och jag är hungrig som ett djur!

Justja, jag var på schackgrillkväll hos Finn i lördags med Guldfisk & Almitt. Riktigt värt! Totally en riktigt bra avslutning på min tid här i Linköping :D

Och jag är fortfarande heeeeelt ensam hemma. Eller ja, nästan i alla fall. Zelda är ju kvar.

Eh, nä. Nu avslutar jag det här inlägget. Nästa inlägg lär väl komma direkt från Kalmar, dun-dun-duuuuuuun. :D
Adjö, mina vänner!

Dagens låt:
Symphony of Destruction- Megadeth

P.S

This is where we stand. This is where we fall.

Inlägg 313: Banandressing!

Blinkysaurus tvingas blogga. Woopaloop. Fnys.

Ikväll har jag varken filmer eller drömmar att prata om, så... Tut Tut!

Sen sist har jag sett The Machinist, spelat Driver: Paralell Lines och Fallout 3, och blivit ensam hemma igen. Och imorrn blir det bestämt grillkväll med Guldfisk, Almitt och Finn hos den sistnämnde. Och på söndag/måndag får jag äntligen reda på var jag ska rota efter ett boende. About effing time, I say. Morrmorrmorrmorr.
Jag skulle kunna whina land och rike runt om hur det svenska studiesystemet liknar The Human Centipede, men det vill ju varken ni eller jag. 
Men hörreni, jag tänkte fortsätta titta på My Bloody Valentine nu då va, så vi säger väl stopp och belägg här. Adjö kära bloggister, tills nästa gång! :3 <3

Dagens låt:
Ice-9 - Joe Satriani

P.S

Trumsolo! :D :D :D

Inlägg 312: Filled with hatred and remorse.

Tjoho! Blinkysaurus är vaken! Är lite chockad själv faktiskt. Men stolt. Typ. I vilket fall.

Sen sist har det hänt en jävla massa, hör och häpna! ... Gick ni på den? Ti-hi. ^-^
Det har iaf hänt litegrann, t.ex. var jag på biblioteket i fredags, har inte varit där sen PA-tiden. Lånade mig en bok som jag kommit halvvägs igenom nu. Korta kapitel <3
Och... Jag har sett klart S8 av Mythbusters. Och spelat en väldig massa Fallout 3. Och pratat med Kiwi nonstop. Och spelat Terraria. Och lagat mat.

Så. Det var min vecka det. Inga filmer (:o ), så det kan jag inte skriva nånting om... Jag skulle kunna skriva om boken jag läser, men alla skulle bekräfta att jag är lite smått out of my mind. Däremot kan jag skriva lite om drömmarna jag har på sistone. Väldigt... Ja, avsluta den meningen själva.

Dröm 1: Jag sitter i en skåpbil med två pistoler. Jag är tydligen efterlyst. In i skåpbilen kommer Dr. Cox (Från Scrubs, för er som inte känner till detta) med en AK-47:a och ska stoppa mig. Jag börjar skjuta honom, men börjar skratta när jag inser att pistolen inte har något magasin i sig. Vi börjar prata, och det hela slutar med att han håller med mig, och försvinner ut ur skåpbilen för att hjälpa mig med nånting. Medan han är borta sitter jag och skjuter på folk med sniper rifle, men missar alla skott, och de märker inte ens att jag skjuter. När han kommer tillbaka visar jag honom att jag satt i ett magasin i pistolen.

Dröm 2: Jag bor tillsammans med en rumskamrat i en stad, som jag tror är Jönköping. Det är antingen påsk eller halloween, inte säker. Det står iaf massor med lösgodis utanför två kiosker som ligger precis bredvid varandra. Jag tänkte precis gå ut och köpa lite godis hos affären som var billigare (med 12 öre eller nåt sånt), när min rumskamrat börjar länsa borden allt godis står på. Jag blir lite sur, men går ut och köper 7 baguetter från kiosken och stoppar dem i en papperspåse. Sen går jag hem, packar upp baguetterna, läser lite, sen tittar jag ut och ser att kioskerna har fyllt på sitt godis, så jag går ut och köper lite i alla fall.

Dröm 3: Jag är i ett rum fullt med kläder och kostymer och allt sånt lattjo tillsammans med min mor. Vi ska av någon anledning spela instrument, och jag ska spela en basslinga på en gitarr. I rummet intill är Beatles/Queen/Metallica (Det varierar lite) och repar. Sen får min mor och jag flytta på oss när Brian May/Lars Ulrich ska in i rummet.

Yeah, tolka de drömmarna, motherfucker!

Eh, ja. Nu tror jag att jag avslutar inlägget. Tut tut! <3

Dagens låt: 
Under Pressure - Queen

P.S

Jag har tappat all social kompetens i sommar. Oh dear.


RSS 2.0