Inlägg 340: Se en legend bli sann!

Hej! Det var typ inte igår. 2 veckor och 4 dagar sen, närmre bestämt. Det gör inget. Ni är förlåtna.

VADÅ FÖRLÅTNA DET ÄR JU DU SOM INTE BLOGGAT PÅ 2 VECKOR OCH 4 DAGAR

Bja bja bja bja, det är vad jag hör.

Men ja, det har inte hänt mycket på sistone. Midsommar var lugn som vanligt, lite grill med bl.a. Johannes, Rebecca och Ronja. Har varit på Maxi 3 av 4 dagar den här veckan. I'm crazy. Antagligen. Men nu har jag iaf handlat upp mina ransoner. Det gillar vi. Eller ja, jag gör iaf.

Sen såg jag på Source Code i veckan också. Mysig film, intressant koncept. 5/7 gäddor. Utöver detta har jag hunnit med att titta på QI, Hell's Kitchen, The Walking Dead och spelat så in i våldet mycket.

Nu kanske det låter som att jag inte har sådär jättemycket att göra på dagarna, och det kunde inte stämma bättre. Missförstå mig inte, jag älskar att ha tom agenda. Då kan man göra lite vad man känner för. Som att titta på fotbolls-EM till exempel. (Go Tyskland.)

Och så har jag lyssnat på Sabaton som ett sär. Jag kan ju inte rå för~ Hold that thought, det har lyckats smyga in en nattfjäril i mitt rum. Ett ögonblick. Kalmarposten kallar.

Problemet löst. Man 1, beast 0. Anyways.
Jag kan ju inte rå för att jag råkar vara lite milt förälskad i 1600-talets militärkonst. Särskilt Sveriges. 

Men, för att återvända till nutiden för ett ögonblick, eller kanske till och med gå ännu längre, kommer Inkey ner på besök på lördag, och på söndag råkar det ju som av en slump vara final i fotbolls-EM. Det är mina planer, and I like it like that. Imorrn är det Tyskland - Italien, och jag tänkte vara så lyxig att jag gör lite proper EM-mat i form av flintastek, potatisgratäng och bearnaisesås. OM NI NU UNDRADE.

Klart ni gjorde. Varför annars skulle ni komma hit egentligen, för att få mina extremt intressanta politiska instick och klyftiga kommentarer om läget i Syrien? Ho-ho-ho-ho.

Det här lägger jag mina pengar på:
Turkiet anfaller motvilligt Syrien. Nato och FN blir sura, men hjälper till. Samtidigt ser Grekland till att bli en militärdiktatur, och angriper Makedonien. Why? BECAUSE FUCK YOU THAT'S WHY.
Oooooch så vips har vi satt Europa i krig, och WWIII är inom några månader i full gång.

Crazy talk? Maybe, but you asked for it. Vi får väl se vem som skrattar när kriget är i full gång.
(Antagligen Förhoppningsvis ingen, det är ju förfasen liv på spel!)

Meeeeen nu känns det som att jag jiddrat ihop tillräckligt för att kalla det här ett inlägg, så nu avslutar jag med ett roligt skämt.

BWAHAHAHA. Det var inte dåligt, det skämtet. Synd att ni inte fick höra det. Ti-hi. Yes, I'm a bit of a bastard.

Dagens fundering: Hur många kalorier är det i tandkräm?

Dagens låt:
Konungens Likfärd - Sabaton

P.S

IRRELEVANT YOU BASTARD.

Inlägg 339: Hi, remember me? I'm the one who ends your sorrow.

Nae, det här går inte. Glasögon: Activate!
Sådärja. Mycket bättre.

Hejpåer, jag bloggar för att jag blir så illa tvungen. Så, detta har hänt:

- Jag har flyttat från Spindelkällaren till en söt liten(?) etta ca. 15 minuter från centrum. Kärlek? OH YES. Bortsett från avsaknaden av Internet. Men det är inget enormt problem.
- Jag befinner mig i Linköping i ett par dagar till. Har varit här sen i måndags. Tittade på studenter som gled omkring i allt mellan himmel och jord.
- Har sett Iron Sky, The Avengers och Prometheus på bio. Bara den sistnämnda var en let-down.
- Tittade på Hockey-VM (här försvann all kronologisk ordning, FYI), och ska avnjuta fotbolls-EM likaså.

Jag tror att det är allt. Men, som vi alla redan vet är mitt minne lite som en kastanj i en konservburk: Ingen vet riktigt vad den gör där, men den hör inte direkt hemma där.
... Kanske inte riktigt rätt liknelse, men ni vet vad jag menar.

Ärligt talat ska det bli skönt att komma ner till Kalmar och isolera sig från omvärlden ett tag till. Men det hörde ni inte av mig.

Nu tackar jag för mig, och så hörs vi väl förr eller senare. Fast antagligen senare. Tjing på er!

Dagens låt:
The Future Soon - Jonathan Coulton

P.S

I love you.
- Anonymous friend

RSS 2.0