Inlägg 174: Cannot you see my brain is scarred?

Här kommer ännu ett inlägg från en väldigt händelserik dag :D

Idag kom, som ni nog vet om, Bambi hit till Linshoopdawooping :D Hon anlände med tåget vid 12, jag gav en "liten" rundtur av staden, vi åt pizza, sen gick vi hem till mig ^^ Sen åkte hon med tåget 17, synd det ._. Det hjälpte ju inte direkt att min mobil passade på att gå sönder för 2 timmar sen, men förhoppningsvis kan mor skicka den på lagning typ tisdag. Man får väl se det som en liten mobil-detox, jag skickar inte alls mycket sms. Och jag saknar inte alls Bambi. ._.

Så just nu sitter jag och bloggar, funderar på att se Land of the Dead strax, en av de bättre zombiefilmerna jag sett ^^ Antingen det eller sitta kvar här. Blir antagligen det senare dock xD

Men, jag tänker inte vara långrandig, så därför avslutar jag inlägget nu. Ha en riktigt trevlig halloween :D <3


Bambiiiii :D <3

Dagens låt:
Welcome Home (Sanitarium) - Metallica

P.S.

"Det är platt och litet!"
        - Bambi om Linköping :D

Inlägg 173: Just like a wicked man!

Här kommer LAN:et, ytterst kort men informationsrikt. Take notes.

Dag 1: Almitt hämtade mig vid Berzan, fick skjuts till kyrkan, som var väldigt stor, 2 våningar & källare. Vi började koppla ihop datorerna, Jag, Sniff, Hannezzzz, Stockis och Almitt. Sen, när det var klart, och vi var helt klara med allt kopplade vi in Stockis Xbox 360, och jag spelade lite Dead Rising. Folk droppade in hela tiden, och vi blev väl en 15-18 pers nånting tror jag. Det blev mycket Guitar Hero, Halo 3 och andra spel, och jag gick och la mig runt 5-6 nångång, i källarsoffan med Mjukost och Guldfisk.

Dag 2: Åt frukost, sov 2 timmar till, spelade lite AvP2, mer Guitar Hero, även Age of Empires 3, Unreal Tournament och DotA, fast då spelade jag Dead Rising istället ^^ Sen åt de andra pizza, inte jag för jag var mätt som ett sär, så jag spelade trummor på Guitar Hero x] Det gick väl inte överdrivet bra, om vi säger så, men det var trots allt första gången. Såg lite på Borat med resten av folket, sen gick jag och la mig vid 12 i källarsoffan med Jonte, vaknade 4 av att Sniff också ville vara med, då gick jag upp med nattugglorna som satt och sjöng xD Fast jag däckade på några stolar i matsalen, sov ungefär en halvtimme, gick ner till källarsoffan igen och bytte plats med Jonte, som gick upp :P Då var klockan 6, sov till 8, gick upp, åt frukost, spelade lite, gick ner till källarsoffan och somnade igen, det här gången till 11 :D

Dag 3: Gick upp, började packa ihop datorn, så att man hade det gjort. Spelade lite 360 och Unreal Tournament, sen hjälpte jag till att städa och packa ihop lite, gick rätt så smidigt eftersom vi var rätt så många ^^ Sen spelade jag lite Battlefield 2 på Jontes nya dator tills skjutsen hem anlände, Guldfisks far som stod för den, vilket ju passar mig perfekt eftersom jag bor 200 meter från honom :D Och nu sitter jag här, ska snart sova. Igen. :D

Och imorrn kommer Bambi hit, yay :D Tänkte visa runt lite, stan & lite sånt, kanske käka pizza på Maestro :3 Sen får vi se vad vi gör efter det, om vi bara chillar och spelar nåt på 360:n eller om vi hittar på nåt annat ^^

Men, nu ska jag avsluta inlägget, som förhoppningsvis inte blev alltför långt. Ta det chill tills jag vaknar :] <3

Dagens Låt:
Play that Funky Music - Wild Cherry

P.S.

Det är svårt att ha en tidsuppfattning när man sover.

Inlägg 172: The Land of Shadows.

Dagens inlägg blir nog inte så långt, men bättre det än inget alls.

Det skulle egentligen kommit ett inlägg igår, men då kunde man inte logga in för att blogg.se höll på med nåt skräp. Hursomhelst såg jag The Hills have Eyes 2 igår, sen satt jag på Skype med Bambi till ~4, jag spelade Zoo Tycoon och hon kollade film. Lika trevligt som alltid, sen blev det sova i 10 timmar, vakna yr och knappt kunna stå upp. Mindre najs.

Men men, imorrn blir det LAN till fredag, jag köpte provianten igår :D Har inte packat särskilt mycket än, ska göra det lite senare, kanske lite imorrn också. Men, nu orkar jag inte sitta vid datorn längre, utan nu blir det lite tv och sms med Bambi. Vi får se om jag går tillbaka till datorn, eller packar ner den.

Kan ju berätta att jag tänker skriva små LAN-rapporter, eftersom det inte finns nåt Internet där. Så de kommer som ett par inlägg efteråt :3

Och Bambi kommer på lördag :D

Dagens Låt:
All Nightmare Long - Metallica

P.S.
Överklassbög xD <3


Inlägg 171: I'm not insane, just not sane!

Här kommer ett nytt inlägg som jag egentligen skulle skrivit igår.

Igår blev det, som vanligt, mycket spel, mest The Sims 2, Guitar Hero och Dead Rising :P
Bambi gillar robotkärlek och dödskammare. Började spela själva huvudhistorien på Dead Rising, kom rätt så långt :D

<Spoiler>

Mötte Steven, den milt galna butiksägaren som kunde varit med i 300, "THIS IS MY STOOOORE", han hade riktigt fina sista ord måste jag säga. Först tror man att det sista han ska säga är "...Have a nice day.", men sen får han dödsryckningar och skriker "CLEANUP REGISTER SIX!". Väldigt fint.
Sen mötte jag Cletus också, rednecken med shotgun som, efter 20 minuters panikletande efter mat, lyckades döda mig hårt. Lite sorgligt, med tanke på att jag bara skulle hämta ett par sniper rifles för att döda machetemannen xD
Och på tal om sniper rifles blev jag tvingad att döda Hall-familjen, det var lite läskigt lätt när man väl kom nära dem. Fast sen hade jag förvisso minimotorsågen, som är äckligt effektiv mot allt.

Och det sista som hände innan Bambi gick och la sig var att Professor Barnaby dog och blev zombie, sen dog han igen av en kula i kraniet. HS!

<Spoiler>

Jahapp, och idag ska jag iväg och handla lite inför LAN:et med mor, packa ihop lite saker som jag inte behöver just nu, såsom nätverkskabeln och ett par spel. Vi får se om jag drar med mig nån film också, inte riktigt säker på vad jag har för några xD

Nu tänker jag avsluta inlägget, vilket jag egentligen gjorde för 1½ timme sen. Fast då strejkade visst blogg.se, så här kommer inlägget till sist. Under tiden passade jag på att spela Red Alert 2 med Sniff, det var charmigt.

Ta hand om er till nästa inlägg, som antagligen blir idag om Bambi kräver det. Tjing tills dess :3 <3

Dagens Låt:
Autobahn - Kraftwerk

P.S.

Welcome, ghost of the past. I've been expecting you.

Inlägg 170: Advanced Warfare on all Flanks.

Tjolahopp, här kommer ett nytt inlägg farandes.

Idag lär en del av inlägget handla om Adam MacIntyre, en av de läskigaste psykopaterna i Dead Rising. Vi kan ju börja med en bild:

Han blev lite milt galen när zombier stormade in under hans föreställning och började äta hans publik. Nu hänger han i Wonderland Plaza, där han kör Space Rider-attraktionen på maxhastighet för att hålla zombierna borta från sin f.d. publik, som sitter i vagnarna.
Själv springer han runt med två minimotorsågar, som är äckligt bra mot allt. Dessutom kan han göra ballonger fulla med tårgas, samt spruta eld när han ramlar.
När jag körde mot honom, tidigare idag, lyckades jag komma upp på ett tak där han inte kunde få tag på mig, så jag kunde skjuta på honom. Men ändå, trots att jag använde 2 sniper rifles, 4 handguns och en Flying V, vägrade han dö xD Sen slaktade han ner mitt liv till 1, då flydde jag i ren panik typ 10 minuter, innan EN FRICKIN ZOMBIE BET IHJÄL MIG.

Annars har dagen varit bra, försökte få igång Red Alert 2 med Sniff, det gick någorlunda bra ^^ Vi har inte klarat en hel match än, men med den nyaste versionen borde det gå. Vi får väl se hur det går :P Sen har jag ätit fruktogrädde med chokladkex, mums :3 Senare blir det väl sitta uppe ett tag, vi får se hur det går.

Nu tänker jag avsluta inlägget, så att jag kan börja bli lite social på Skype igen. Vi säger så till nästa gång. Tjo! x3 <3

Dagens Låt:
Unchain my Heart - Ray Charles

P.S.
Kidnap the princess once again, Mr. Petrowskij.

Inlägg 169: I'm not supposed to know any of this.

Håhåjaja, nytt inlägg igen, med extra mycket fredagsmys :D

Dagen började med sovmorgon till 09:30, sen jätterolig fysik med ÄNNU FLER VRIDMOMENT! JAAAAAAAH. Efter det var det håltimme i en timme, chilla med musik i Berzån blev det då. Sen svenska, med återlämning av uppsatsen jag skrev för 3 veckor sen, samt film :P Även om vi knappt såg en halvtimme, och filmen var skräp, var det fortfarande film, och därför ska man inte klaga. Sen lunch med MatteDatahalvan, pannkakor var väl inte helt fel på en fredag. Efter lunchen blev det datorkunskap, skriva lite på Digitalis Filosofi, sen prov på sånt vi inte gått igenom :D Lite fail, men det är bara charmigt.

OCH NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!

Har en del planer på lovet, ska på LAN onsdag-fredag, sen kommer Bambi och hälsar på på lördagen ^^ Annars händer nog inte mycket, blir kanske lite plugg av matte, fysik och biologi så att jag förstår vad vi håller på med. 

Senare ikväll blir det nog en hel del uppesittarkväll med Bambi, förhoppningsvis Julia med :3 Men innan det ska jag verkligen nörda sönder Yuri's Revenge, inte säker om det blir kampanjen eller bara skirmish, antagligen både och ^^

Men nu tänker jag avsluta inlägget, hoppas ni är nöjda. Om inte KANSKE det blir ett inlägg senare ikväll. Och kanske betyder kanske nej.

Dagens Låt:
Ride the Lightning - Metallica

P.S.

Raaaaaaaaaaawr.


Inlägg 168: It's over 9000!

Nytt inlägg, i brist på andra aktiviteter. Egentligen inte.

Dagen började med kemiprov i aulan, det gick väl sådär. G+ kanske?
Efteråt var det matte, mer krånglig derivata. Sen biologiredovisningar, skriva lite oförståeliga anteckningar. Sen lunch, nån skum viltmästargryta. Sen fysik, mer krångligt vridmoment. Blä. Sist engelska, med vikarie. Jussi. :D

Sen när jag kom hem gjorde jag inget vettigt, spelade lite Red Alert 2: Yuri's Revenge och sånt. Nu ska jag typ läsa ergonomi och prata lite med Bambi & Julia på Skype. De är läskiga 08:or.

SEN LOV.

Dagens låt:
Haus am See - Peter Fox

P.S.
Uj uj uj.

Inlägg 167: Listen to the sound of the ground.

Här kommer ännu ett inlägg, denna ljuva onsdagskväll. Höh.

Idag har dagen varit riktigt chill, med kemi med vikarie på morgonen, matte som var svår och abstrakt, och sen historia med disneyfilm :D Svärdet i stenen, Merlin är ju grymt skön :D

Och efter lunchen gick jag hem, spelade lite Guitar Hero: Metallica, sen blev det stenhårt kemiplugg i ett par timmar, sen lite chill, lite kemiplugg och nu sitter jag här x)

Imorrn är det kemiprov, alltid kul, sen på fredag är det datorkunskapsprov ^^

SEN ÄR DET LOV MED LAN OCH BAMBI

Dagens låt:
Tattoo - The Who

P.S.
Tjing x] <3

Inlägg 166: Why would you want to rule a world like this one?

Nu kommer det ett inlägg till, för att jag är så snäll. Höhö.

Idag har skolan varit en del matte, en del biologiredovisning (som gick förvånansvärt bra), historiaprov (som också gick bra), fysik, lunch, inställd kemi, och sist engelska. Dagen var lång, och det är riktigt skönt att vara hemma. Men, det är bara att hålla ut fram till lovet nästa vecka.

På lovet blir det LAN, onsdag till fredag, långt ute i ödemarken hos Finn nånstans, i en kyrka av nåt slag :P Kan nog bli en riktigt chill kombination av Xbox, dator och film. MumsDeadRisingmedprojektor xD
Och förhoppningsvis hälsar Bambi på någon/några dagar också, får väl visa lite av stan och den allmänna södern :D

Jag skall inte bli långrandig, utan istället fortsätta bråka med Yuri's Revenge en stund. Funka! Grawr!

Vi säger så till nästa gång. Tjing :3 <3

Dagens låt:
The Clansman - Iron Maiden
Wake alone in the hills
With the wind in your face
It feels good to be proud
And be free and a race
That is part of a clan
And to live on highlands
And the air that you breathe
So pure and so clean

When alone on the hills
With the wind in your hair
With a longing to feel
Just to be free

It is right to believe
In the need to be free
It's a time when you die
And without asking why
Can't you see what they do
They are grinding us down
They are taking our land
That belongs to the clans

Not alone with a dream
Just a want to be free
With a need to belong
I am a clansman...Freedom

It's a time wrough with fear
It's a land wrough with change
Ancestors could hear
What is happening now
They would turn in their graves
They would all be ashamed
That the land of the free
Has been written in chains

And I know what I want
When is timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman

And I swear to defend
And we'll fight to the end
And I swear that I'll never
Be taken alive
And I know that we'll stand
And we'll fight for our land
And I swear that my bairns
Will be born free

And I know what I want
When is timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman... Freedom

No, no we can't let them take anymore
No we can't let them take anymore
We've the land of the free
Freedom

It's a time wrough with fear
It's a land wrough with change
Ancestors could hear
What is happening now
They would turn in their graves
They would all be ashamed
That the land of the free
Has been written in chains

And I know what I want
When is timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman... Freedom

P.S.
They're all just moving in slow-motion.

Inlägg 165: Leaking sanity from my head.

Tjoho, här kommer ett nytt inlägg ^^
Det var ett tag sen jag gjorde det, dels för att jag inte haft tid, ork, lust eller haft en banan i trafikljuset. Det hör inte hit.

I lördags tittade jag på Terror Train, en riktigt charmig skräckfilm från 80-talet, som utspelar sig på ett tåg ^^ Den var värdig underhållning. Efteråt satt jag & chattade med Bambi (som vanligt), vi blev uppe till 05.15 x)

Sen i söndags började jag en diskdefragmentering, och passade på att se Suspect Zer0 under tiden, den var också helt okej ^^ Sen spelade jag lite Dead Rising, pratade lite med Skypefolket, sen pluggade jag lite kemi och biologi ^^

Idag har jag haft datorkunskapsprov på Excel, själv tyckte jag det var ruskigt lätt. Sen ännu en äcklig biologilabb om parasiter, lååååång håltimme och sist historiagenomgång ^^ Det var en helt okej dag, gick rätt så snabbt ^^
Sen när jag kom hem såg jag att diskdefragmenteringen äntligen var klar, det tog väl en 20-24 timmar :P

Inom kort ska jag göra en virussökning, fullständig, samt plugga historia & kemi. Men först ska jag försöka hitta min historiabok :P

Simma lugnt till nästa inlägg x] <3

Dagens Låt:
Cliffs of Dover - Eric Johnson

P.S.

Sometimes, God smiles at you. Sometimes, he wishes to destroy you.


Inlägg 164: Father, I have sinned.

Jahapp, det blev ett tredje inlägg idag, bara för att Bambi ber så snällt x]

Jag har, för ungefär 30 minuter sen, avslutat ännu en CnC3-match med Jonte & Albin, inga höjdarmatcher om vi säger så, fast fortfarande lika kul :D Så nu sitter jag och chattar med Bambi, lyssnar på allmän musik, och bara tar det lugnt.

Dagen har varit helt okej, en helt okej blandning av nytta och nöje, men antagligen blir det mer nytta än nöje imorrn, måste plugga historia och biologi, men framför allt kemin :P Sen blir det antagligen en hel del dator också, jag vet ju hur ni saknar mig x]

Men, nu kommer jag inte på mer att skriva i det här inlägget. Så, därför kommer ännu en låttext, denna gången av The Who. För övrigt kan jag ju påpeka att jag lyssnar på låten just nu :3

You Better You Bet - The Who
You better you better you bet.

I call you on the telephone my voice too rough with cigarettes.
I sometimes thing I should just go home but I'm dealing with a memory
that never forgets
I love to hear you say my name especially when you say yes
I got your body right now on my mind and I drunk myself b-lind to the
sound of old T-Rex
To the sound of old T-Rex - who's next?

When I say I love you you say you better
You better you better you bet
When I say I need you you say you better
You better you better you bet
You better bet your life
Or love will cut you like a knife

I want those feeble minded axes overthrown
I'm not into your passport picture I just like your nose
You welcome me with open arms and open legs
I know only fools have needs but this one never begs

I don't really mind how much you love me
A little is really alright
When you say come over and spend the night
Tonight

When I say I love you you say you better
You better you better you bet
When I say I need you you say you better
You better you better you bet
You better bet your life
Or love will cut you like a knife

I lay on the bed with you
We could make some book of records
Your dog keeps licking my nose
And chewing up all those letters
Saying "you better"
You better bet your life

You better love me, all the time now
You better shove me back into line now
You better love me, all the time now
You better shove me back into line now.

I showed up late one night with a neon light for a visa
But knowing I'm so eager to fight can't make letting me in any easier
I know that I been wearing crazy clothes and I look pretty crappy
Sometime
But my body feels so good and I still sing a razor line everytime.

And when it comes to all night living
I know what I'm giving
I've got it all down to a tee
And it's free.

When I say I love you you say you better
You better you better you bet
When I say I need you you say you better
You better you better you bet
You better bet your life
Or love will cut you just like a knife


Det var allt för idag :3 Blir nog sova om en timme eller så, vi hörs imorrn :D <3

P.S.
Did you really think it was that easy?

Inlägg 163: Guaranteed to blow your mind!

Hallå igen, nu kommer ett nytt inlägg. Visserligen kort, men ändå ^^

Jag pluggade lite, läste igenom svenskan och historian, samt började på kemin. Kapitel 3 är ju åt h-vete krångligt, så det får jag läsa om lite senare. Sen spelade jag en hel del Guitar Hero: Metallica, vilket ju var brutalt länge sen jag gjorde ^^

Och på tal om brutal spelade jag Red Alert 2: Yuri's Revenge efteråt, spelade mot 5 brutala, 2x2 lag och en ensam, med supervapen. Det var svårt, men det gick ^^ Fick smaka på en Nuclear Missile, men jag gav tillbaka med Weather Storm x3

Och nu sitter jag och lyssnar på Queen, samt chattar med Bambi :3 Vi får se vad som händer senare ikväll.

Kan väl avsluta med en trevlig låttext.

Dragon Attack - Queen
Take me to the room where the red's all red
Take me out of my head-'s what I said
Take me to the room where the green's all green
And from what I've seen it's hot, it's mean

Take me to the room where the beat's all round
Gonna eat that sound -(yeah yeah yeah)
Take me to the room where the blacks all white
And the white's are black, take me back to the shack

Low Down-She don't take no prisoners
Go Down-Gonna give me the business
No time-Yeah chained to the rack!
Show time-Got a Dragon on my back
Show down-Go find another customer
Slow down-I gotta make my way

P.S.
Kladdkakan blev rejält god! :D

Inlägg 162: Finally free.

God förmiddag, hoppas ni sovit lika gott som jag ^^

Idag blir det en hel del plugg, det är lite därför jag skriver det här inlägget, som avslutning tills jag är klar ^^ Jag måste plugga främst kemi, men också läsa svenskan, historia och biologi. Sen, om jag orkar, kanske jag "pluggar" lite på datorkunskapen, har ju trots allt Excelprov på måndag.

Annars kommer nog dagen bli väldigt trevlig, min mor ska nog baka kladdkaka idag, det gillar vi :D Sen kanske det blir lite C&C3 med Jonte, som igår. Och förhoppningsvis vaknar Bambi snart, så jag har nån att smsa med under tiden x3

När jag ändå håller på kan jag ju berätta om gårdagens C&C3-match. Ni icke-nördar som på nåt vänster hittat hit kan ju sluta läsa direkt, för ni lär inte hänga med i vilket fall.
Det var jag, Jonte, Albin & Michael som körde en all-random, jag blev Reaper-17, som ju är ett iaf hyfsat bra lag. Jonte & Michael blev båda Traveller-59, medan Albin blev Nod. Vi hade lite peace i början, så att alla fick bygga upp sina baser och arméer, sen attackerade Jonte Michael med ett Mothership. Michael förlorade.
Då passade Albin på att anfalla mig med många avatars och Spectres, vilket ju inte var så kul. Han förstörde hela min bas utom flyghuset, där jag höll på att bygga en ny MCV. Och precis när han upptäcker den och ska förstöra den så blir den klar :D Jag flydde österut, norr om Jontes bas.
Han attackerade mig inte, utan fokuserade på Albin istället. Jag byggde upp en ny bas, främst nya MCV:s, och flyttade mig norrut, till Michaels gamla bas. Jag lyckades bygga ett supervapen, men Albin hann förstöra det när det var ungefär 30 sekunder kvar på det. Jag byggde också en Hexapod, men den dog också, efter att ha förstört Albins Redeemer. God damn Vertigos. Nu började han anfalla både Jonte och mig, och utrotade oss båda, sakta men säkert. Jag lyckades bygga en MCV till, men den hann inte iväg. Men nu kommer det sjukaste:
Albin använde sitt supervapen på min sista MCV, som var utfälld. Jag tänker "Jag kanske kommer undan", och packar upp den. Sen inser jag att den överlever en kärnvapenbombning, och fäller ut den igen. Kärnvapnet smäller precis när jag håller på att fälla ut den, och MCV:n överlever utan en skråma.
Fast, sen kom resten av hans armé och förstörde den.
Overall var det ett väldigt roligt game, nästan helt laggfritt också. Och det kan man ju inte klaga på.

Sådär, nu är jag klar med inlägget, och nu blir det en massa lattjo plugg. Vi hörs efteråt ^^ <3

Dagens Låt:
Deer Dance - System of a Down

P.S.
I'm free, are you?

Inlägg 161: Let's forget our sins, just this once.

Äntligen fredag, vilket man ju har längtat till :D Dock kommer helgen vara full av diverse provpluggningar, vilket ju är måttligt kul. Inte. 

Aja, kan ju vara uppe till sent iaf, alltid nåt xD Antagligen blir det lite uppesittarkväll med Bambi eller nån annan kul, spela nåt kanske ^^

Igår var det en annan lång & jätterolig dag. Ha ha. Vi lämnar det raskt.
Dagen var lång och seeeeeg, men det gör inget. Säger vi. Den bestod iaf av sovmorgon, fysik, matte, svenska & datorkunskap.

Nu sitter jag och knarkar Kraftwerk, Electric Café för tillfället. Helt okej album ^^

Nu måste jag tydligen skynda mig på, så då får jag göra det. Speeeeed.

Gå på Berzan.

Dagens Låt:
Smells Like Teen Spirit - Nirvana

P.S.

The Blog Iron x] <3

Inlägg 160: You feel it in your veins.

Jahapp, nytt inlägg på G, kan väl vara dags nu.

Igår blev det en lång dag, med minister för en dag på morgonen ^^ Kul var det, bättre än engelska, historia och kemi ^^ Men labbar på eftermiddagen, så det blev ändå en lång och jobbig dag ^^

Idag var bättre, börja 9.30 och sluta 12.10 kan ju ingen klaga på. Matte & historia, sen lunch ^^ Efter det gick jag hem, spelade lite, skrev engelskabiografin, pluggade lite glosor, och pratade med Bambi på Skype ^^ Det gör jag f.ö. nu också, fast vi skriver nästan mer än vi pratar xD

Ska väl gå och lägga mig hyfsat snart med, även om jag har sovmorgon till 9.30 imorrn med. Och på fredag x]

Jag har lovat Bambi att lägga upp en bild på min klass, så här kommer den x3 Enjoy.


NV2B :D

Nåja, nu slutar jag blogga för idag. Natti <3 :3

Dagens Låt:
Toxicity - System of a Down

P.S.

Who's rocking the cradle, if he is not?

Inlägg 159: Twisted for your sick pleasures.

Go'kväll, Bambi tvingar mig att blogga, så då gör jag det x)

Dagen började med datorkunskap och ännu fler excelövningar, som ju är sååååå kul. Efter det blev det biologi och redovisningar, jag fick äntligen göra min x] Gick väl sådär, men det är dumt att klaga :P
Efter lunchen blev det håltimme och traska till ICA, köpte godaste äpplet ever <3 x3 Efter det gick jag och Anno till Berzån och spelade schack, han är riktigt bra :D Kul att få lite motstånd som inte består av Finn xD
Sen, efter att jag vunnit 2 gånger fick han nog, och vi gick till Jenny & Carro för att spela Neger & President.

Efter den mysiga håltimmen blev det seg kemi, borde verkligen plugga inför provet x] Men det kan jag göra på onsdag. :D Därefter matte, där jag fick tillbaka mitt fysikprov med ett VG på (vilket jag blev rejält överraskad över, eftersom jag failade hårt x])

Sen pratade jag och Stockis Red Alert 2, han ska tydligen skaffa det :D Då slipper jag köra mot datorn :3

Nu ska vi se om F.E.A.R.-screenshotsen vill funka.

Edit: De vägrar. Skräp.

Värst vilken tid det tar xD Fortsätter skriva så länge.

Nu ska jag visst fixa nån AvP2-patch och grejs :3 Vi får se hur det går.
Det blev visst inte så heller xD

Nu ska jag avsluta dagens inlägg. Ta det lugnt <3

Dagens Låt:
Social Suicide - Bad Religion

P.S.
GrawrBambi x]

Inlägg 158: Don't worry dear, you're just antisocial.

Tjao, nu kommer ett nytt inlägg :D

Idag har det inte hänt mycket (som vanligt), spelade lite Yuri's Revenge förut, alltid kul :D
Sen var tanken att jag skulle spela lite Dead Rising, men icke x] Jag höll på att somna istället, och nu sitter jag här.

Igår såg jag Godzilla, charmig film. :3

Imorrn är det skola, förhoppningsvis biologiredovisning :D

Och jag ska gå och duscha nu. Slut på inlägget xD

Dagens Låt:
Down Under - Men at Work


Dagens bild är på ett par flygplan parkerade på marken :]

P.S.
Hare gött! <3 :3

Inlägg 157: Take your shot, then move on.

Bloggbloggbloggblogglboggblggoblggoblggob.

Jahapp, nytt inlägg ^^

Igår blev det som sagt uppesittarkväll med Bambi på Skype, väldigt trevligt :3 Inte för att vi hade något vettigt att prata om, men ändå :P Vi gick och la oss vid 5, vilket ju inte satt helt fel heller xD

Idag vaknade jag vid 13 ungefär, spelade lite Yuri's Revenge och BFMEII: Rise of the Witch King. Efteråt spelade jag lite Dead Rising, där jag gjorde största misstaget någonsin :D JAG GLÖMDE SPARA.
Men, jag hittade en torsk som vapen :D Så det gör inget.

Och nu sitter jag här & bloggar och försöker följa hockeyn. Ikväll händer inget speciellt vad jag vet, har lite halvlust att baka nåt. Fast samtidigt inte. :D

Nåja, jag ska väl försöka spela lite Yuri's Revenge (Det har haft en dålig vana att krascha lite ibland.) Men, först lite Printscreens från F.E.A.R. :3
Det får bli i ett annat inlägg, när bilduppladdningsgrejen funkar. ^^

Dagens Låt:
Moskau - Dschingis Khan

P.S.

Jag har en lunch i mitt tangentbord :3

Inlägg 156: I ain't askin' for much...

...I'm just looking for some tush :3

Tjenare, idag är det äntligen fredag! Och det innebär en riktigt härlig uppesittarkväll med Bambi, allmänt random musik i öronen och ett strålande humör :D

Dagen började 9.30 med matteprov á la Aulan, det var väl lite halvsvårt. Säger jag tills jag får IG på det. Efter var det LÅNG håltimme pga att mattedatorna hade datorkunskapsprov, sen IV (datorkunskap) med ÄNNU FLER EXCELÖVNINGAR. Pratade med Frederic om Wordövningen jag inte gjort heller, han sa att jag kunde göra den "nån annan gång". Yarite.

Efter skolan spelade jag Dead Rising en stund, dog om och om igen, tröttnade, gick till datorn. Och här sitter jag nu. Och här lär jag sitta :D

Men nu tänker jag avsluta inlägget och ta det lite lugnt. Igen xD Vi hörs <3

Dagens Låt:
The Fairy-Feller's Master Stroke - Queen

P.S.
I think you'll find that the universe pretty much covers everything.


Inlägg 155: I think I know what's missing...

Allau allau, nytt blogginlägg igen ^^

Dagen har varit lång och väldigt tråkig, som alla andra torsdagar :P Först kemi, sen matte, biologi, soppblaskmat, mer matte & engelska. Blöh. Men, det är bara att hålla ut, snart är det helg :D

Just nu sitter jag & snackar med Bambi istället för att plugga matte, vilket jag lär ångra imorrn x] Men inte idag, nej nej ^^

Imorrn är det alltså matteprov, svenska & datakunskap, jag har fortfarande inte gjort worduppgiften (har bara OpenOffice & Worksblöh här), men får snacka med Frederic om det ^^ I värsta fall får jag sitta en stund efter lektionen eller nåt.

Men, nu ska jag återgå till småplugg av matten, och prata med Bambi :3
Take care, vi hörs :3 <3

Dagens Låt:
Overkill - Motörhead

P.S.

http://sheroxx.blogg.se/

Inlägg 154: Ring Ring, Faith Calls.

Tjaaa! Nytt blogginlägg nu, blev inget igår pga jag fick Dead Rising på Posten, spelade hela kvällen ^^ Underbaraste spelet någonsin, så sjukt mycket valfrihet man har :D Men men, det tänker jag inte fylla hela det här inlägget om. Vill ni veta några lattjo detaljer får ni helt enkelt fråga :3

Idag däremot, hade jag kort dag i skolan :D Efteråt gick jag hem en stund & spelade Dead Rising, sen iväg in till stan, optikern för att vara exakt. Gick en entimmeskurs i linser, lärde mig att sätta i och ta ur linser. Och, ifall Captain Obvious måste vara med i inlägget,
Ja, jag har linser.

Efteråt gick jag hem, mor köpte med sig pizza, efter det har jag kollat på Johan Glans och chillat med Bambi.
Es ist naaaaajs. :3

Nåväl, jag ska inte vara långrandig, så därför avslutas inlägget nu ^^

Dagens Låt:
Word Up! - KoRn

P.S.
Let me be who I am!

Inlägg 153: Eld, bakhuvuden och drömmar.

Go'kväll på alla bloggister, återigen ett kort inlägg om dagen. Och lite om det jag glömde igår. Och lite om framtiden. :D

Jag glömde att skriva att jag beställde Dead Rising igår, för er som inte vet vad det är är det ett spel till Xbox 360, handlar om en fotograf som blir instängd i ett köpcentrum med en MASSA zombier, med NÄSTAN LIKA MÅNGA olika vapen att döda dem med :3
Fick ett sms om att paketet kommit fram till posten nu, så jag får antagligen det imorrn :D Det gillar vi!

För övrigt har dagen varit datorkunskap, fick reda på mitt provresultat del 1/4, G+, VG såsmåningom, vad det nu innebär :P
Därefter biologilabb, titta på konserverade grodor och hajar och shit, det var inte najs D:
Men, efter det var det chillhåltimme och historia, samt lite sär med Guldfisk.

Och nu lyssnar jag på musik, fryser sönder och somnar nästan. Som det ska vara :D


Redan nu börjar folk diskutera lovplaner, vill ni hitta på något nån dag är det först till kvarn som gäller :D

Dagens Låt:
The Day That Never Comes - Metallica
Born to push you around
You better just stay down
You pull away
He hits the flesh
You hit the ground

Mouth so full of lies
Tend to black your eyes
Just keep them close
Keep praying
Just keep waiting

Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes, no...
The sunshine never comes

Push you across that line
Just stay down this time
Hide in yourself
Crawl in yourself
You'll have your time

God, I'll make 'em pay
Take it back one day
I'll end this day
I'll splatter color on this grey

Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes, no...
The sunshine never comes

Love is a four letter word
And never spoken here
Love is a four letter word
Here in this prison

I suffer this no longer
I'll put an end to this I swear!
This I swear!
The sun will shine
This I swear!
This I swear!
This I swear!


P.S.
<3

Inlägg 152: A quick one, while he's away.

Tänkte väl avsluta dagen med ett kort inlägg.

Dagen har innehållit F.E.A.R., allmänt chill och lite Spore nu på kvällskvisten, sms med Bambi och 10 ton musik. Tur det. :3

Imorrn börjar dagen med Datorkunskap (Woop Woop), måste göra klart Word-uppgifterna och lära mig Excel (Nej, jag kan inte. Get over it.) Resten av skoldagen är väl typ jobbig... Jag vet inte riktigt, vi får väl se på schemat imorrn bitti :D

Men nu ska jag gå till sängs ^^ Natti <3

Dagens Låt:
Who Needs You - Queen
I make it half past six you come at seven
Always trying to keep me, hanging round
You little spoilt thing, girl you kept me waiting
Never contemplating my point of view
This comes as no surprise
I'm a fool, for I believed your lies
But now I've seen through your disguise
Who needs, well I don't need, who needs you?

Oh I believed you
Went on my knees to you
How I trusted you
But you turned me down
But it's dog eat dog in this rat race
And it leaves you bleeding lying flat on your face
Reaching out, reaching out for a helping hand
Where is that helping hand?

How I was pushed around
"Don't let it get you down"
You walked all over me
"But don't you ever give in"
Taking one step forward, slipping two steps back
There's an empty feeling that you can't forget
Reaching out, reaching out for a helping hand

When I met you, you were always charming
Couldn't sleep at night 'till you were mine
You were oh so so sophisticated
Never interested in what I'd say
I had to swallow my pride
So naive, you took me for a ride
But now I'm the one to decide
Who needs, well I don't need, who needs you?

P.S.
The Dream is the thing that keeps me alive, keeps me from sinking. It helps me in this struggle.

Inlägg 151: Inside your head, eating memories.

Aight, dags att sätta igång med bloggandet.

Dagen har varit ytterst slapp, vilket man ju inte kan klaga på ;D
Idag har jag bl.a. tittat klart på Säsong 3 av Heroes (som naturligtvis var grym), sett början av I Am Legend, och chillat loss lite med F.E.A.R. Väldigt mycket tid vid datorn, som vanligt :P

Mor bakade kladdkaka nyss, med apelsinkrokant och digestivechoklad i :3 Den var rätt god, ätbar iaf, till skillnad från den med jordgubbar i. Den smakade sparris.

Och så var det hockey tidigare idag, LHC mötte Rögle hemma :D 4-2 blev slutresultatet, LHC hade rejält mycket övertag hela matchen. T.ex. blev totala utvisningstiden i minuter 10-57, vilket ju säger lite. Man skulle nästan varit där. :/

Nåväl, det där får väl räcka för dagens inlägg. Blir antagligen lite halvuppesittars ikväll, vi får se :3

Dagens Låt:
Rock the Casbah - The Clash

P.S.

There's a small hole in here!

Inlägg 150: You'll never take me alive.

Tjotjo, länge sen jag bloggade, skulle vara ett under om nån fortfarande följer bloggen nu =P Jag ska försöka bättra mig, förhoppningsvis komma upp i en sisådär 4-5 inlägg/vecka kanske. Men, vi får se hur det går med alla läxor och sånt lattjo ^^

De senaste 3 veckorna har varit rätt så mycket som vanligt, med rätt mycket upp och ner. Men, ingen gillar ju att läsa om deprimerande grejs, så här kommer lite av det positiva som hänt:
- Skaffat F.E.A.R., tack till Mjukost som sålde det så billigt :D
- Skaffat Spotify, om ni är intresserade finns min playlist här
- Jag har sms-bombat Bambi :3

Sen kan jag ju skvallra lite och berätta att jag ska skaffa linser, ska ha en s.k. provmånad, alltså känna om det känns bra och sånt. Sen får vi se vad som händer ^^

Och... that's it för den här gången. Men först, en bild!


Penetratorn från F.E.A.R., hur charmig som helst =D


Dagens Låt:
The Clansman - Iron Maiden
Wake alone in the hills
With the wind in your face
It feels good to be proud
And be free and a race
That is part of a clan
And to live on highlands
And the air that you breathe
So pure and so clean

When alone on the hills
With the wind in your hair
With a longing to feel
Just to be free

It is right to believe
In the need to be free
It's a time when you die
And without asking why
Can't you see what they do
They are grinding us down
They are taking our land
That belongs to the clans

Not alone with a dream
Just a want to be free
With a need to belong
I am a clansman...Freedom

It's a time wrough with fear
It's a land wrough with change
Ancestors could hear
What is happening now
They would turn in their graves
They would all be ashamed
That the land of the free
Has been written in chains

And I know what I want
When is timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman

And I swear to defend
And we'll fight to the end
And I swear that I'll never
Be taken alive
And I know that we'll stand
And we'll fight for our land
And I swear that my bairns
Will be born free

And I know what I want
When is timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman... Freedom

No, no we can't let them take anymore
No we can't let them take anymore
We've the land of the free
Freedom

It's a time wrough with fear
It's a land wrough with change
Ancestors could hear
What is happening now
They would turn in their graves
They would all be ashamed
That the land of the free
Has been written in chains

And I know what I want
When is timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman... Freedom

P.S.
Mental wounds, still telling me I'm going slightly mad.

RSS 2.0