Inlägg 276: A step in every direction.

Hejpåer. Jag skulle blogga för en kvart sen, men sen var det mat, så jag blev så illa tvungen att skjuta på det 15 minuter. Jag tror faktiskt att ni överlever ändå, ska ni se.
Det blev blodpudding, om ni är intresserade.

I filket vall.

Helgen blev mest chilla järnet som vanligt, har inte haft några läxor alls sen höstterminen slutade @_@ Nu har jag visserligen 2 mindre, i EngC och samhällskunskap. Till fredag och måndag nästa vecka.

Och där dog mitt internet. Woop-di-fucking-doo Basil. T_T

I vilket fall. Måndag var klassisk måndag, engelska 13:10 sen sluta. Efter det spela schack med Almitt, och gå hem. Titta klart på From Beyond, som jag började titta på på morgonen. Den var... väldigt konstig x3 Efter att jag sett klart den såg jag även Funny Games, som var AWESOME. Se den, den var faktiskt en av de bättre psykologiska skräckfilmerna jag sett. :3

Efter det minns jag faktiskt inte vad jag gjorde... Jag gick väl till sängs eller nåt. :3

Tisdagen gick åt den också. Fysik 10:40, kom försent pga tidsoptimism, d'oh well. Efter det samhäll, ensambaaarn :D Efter det spela schack med Almitt, äta på Burger King,  sen hockey all the waaaaaayyyy.
Visserligen en snöplig förlust med 1-4, men det var ändå ganska värt. Bara ha ett casual samtal med Almitt, med hockey som underhållning under tiden, liksom :3

När jag kom hem var det slösurfa och gå och lägga sig alltför sent som gällde. Det var lite lagom värt. :D

Onsdagen var det idag, samhäll och fysik idag också, sen chilla med folk innan gå hem.  Komma hem, slösurfa, somna, vakna och slösurfa lite till. :3
'NU ÄR DET AOM RUSHAAAAA :D

Hejpåer :3

Dagens låt:
Land of 1000 dances - Wilson Pickett

P.S
Wiiii! :3

Inlägg 275: Veto!

Hejpåer, jag skulle egentligen blogga igår, men jag var... upptagen. Dessutom tror jag inte att fröken Tvinga-mig-att-blogga-när-jag-gör-annat kommer vakna på ett par timmar. Nu kör vi på.

Nej Apple, jag vill inte installera det där SATANS iTunes. SCHAS!

I vilket fall, det har inte hänt mycket den här veckan, har haft totalt 6 lektioner. Det är vad jag brukade ha på en dag, så jag är väl rätt nöjd. :D Nu ska vi se här:
Torsdag: Jag hade som sagt bara en lektion, så jag gick på den och var totalt inaktiv (som vanligt), sen gick jag hem, tittade på Nightmare on Elm Street, SEN åkte jag och min mor till Skäggetorp och handlade. Det var inte igår jag var där, kan jag ju påstå. Efter att vi varit där tror jag bestämt att jag tittade på Eddie Izzard, men vi vet ju hur mitt minne är, eller hur? :D
Nejförresten, jag spelade Minecraft. var det!
I vilket fall.
Fredag: En lektion här också, samhällskunskap. Gå på museét och titta på utställningen Middag med Pol Pot, som jag fann både ruggig och intressant samtidigt. Ruggigt med folkmord, intressant med hur vilseledda folk kan bli. Det var väääääääääääääldigt mycket 1984 över Pol Pot & Röda Khmererna kände jag. Also:
Spotifyreklam nyss:
"Känner du någon som startat små revolutioner för sina medmänniskor?"
... Vad tror ni jag tänkte på? :D

Anyways, efter samhällskunskapen var det mentorstid (som inte räknas som lektion, tyst.) med massa jidderinformation som inte intresserade mig det minsta. Sorry grabbar, men så är det.
Efter mentorstiden gick jag hem och åt överblivna tacos sen i torsdags, om-nom-nom, och tittade på Eddie Izzard samtidigt som jag införskaffade lite film. 7 st, psyko-horror. Vill ni ha en lista? Klart ni vill.
Jacob's Ladder
Disturbia
From Beyond
Steel Trap
Identity
<Tjuvkika i facit>
The Others
Funny Games

Där har vi dem! Och efter det såg jag på The Road och Disturbia, The Road var ganska meh, Disturbia var lite bättre isf. Men, jag hade högre förväntningar på båda.
I vilket fall, efter detta pratade jag både med Almitt & Izi, och slösurfade of doom. Det var ganska värt. <3.

Dagen kommer nog bestå av ganska mycket film, har 3 till att införskaffa. Men, det kommer nog bli en dusch och en frukost nånstans också. Kanske ett mål mat till, om jag har tur.
Errr... Jag tror vi säger så. På återseende, kära bloggister. <3

Dagens låt:
Toxicity - System of a Down

P.S
Live and let die.

Inlägg 274: I've got nowhere left to hide...

Hejpåer, bloggar lite snabbt innan jag springer iväg och duschar / sover.

Ligger här och lyssnar på I want to know what love is och tänker. Skulle egentligen behöva skriva av mig lite, men jag skiter i det. Har varken tid eller ork, och det är inte så kul att läsa om min personliga rant. Eller hur?

Nä, du har så rätt Blinkysaurus!

Tack. En 100%-ig majoritet har talat.

Dagen började 08:10 med samhällskunskap, första lektionen i 3:an, med Wång (läraren som blev sjukskriven i stort sett så fort han började på Berzan och inte har varit här sen dess). Han mår prima nu, och det gillar vi, för han verkar vara spännande. Kanske lite sträng ibland, men det är sånt som man måste vara för att kunna hantera vår klass, he he he he he.
Efter samhället var det fysik på schemat, mest arbeta själv med Guldfisk i separat klassrum. Och med arbeta menar jag att han skrev, och jag tittade i facit. Jag var gudomligt trött, okej?

Efter det väntade jag med Maneli & Jenny i Biblioteket på lunchen, vi åt, chillade i Berzån, och sen gick jag hem. Minns inte vad jag gjorde när jag väl var här hemma, vet bara att jag åt pizza nångång runt 17:14, samt att jag spelade Minecraft... Igen...
Jag är nästan klar med min ark! Bilder kommer säkerligen såsmåningom!

Imorrn är det en lektion på schemat för mig, engelska 08:10-09:30. Efteråt antagligen handla med mor, och sen kanske lite Minecraft. Har ett stycke skräckfilm att se på också, så det kanske blir lite det också. Men men, jag ska inte vara särskilt långrandig, så jag tror jag avslutar inlägget här faktiskt. Vi hörs väl imorrn, eller kanske fredag. Tjing, bloggister, berzianer och utbölingar!

Jag vet inte om jag vill glömma, eller återvända. Fuck.

Dagens låt:
[Sic] - Slipknot

P.S
Fuck it all, fuck this world, fuck everything that it stands for.

Inlägg 273: Forgive and forget.

Tjenare! Har inget bättre för mig, så jag bloggar lite. Det var ju inte igår heller (Inte för att det har hänt något spännande, men ändå), så jag kan alltid uppdatera er om läget.

Helgen har varit fullkomligt tom på innehåll, för jag har spelat Minecraft :D Jag, Jonte, Almitt & KKP har byggt tempel, kolosser, kuber, fyrar, hus, träd, grottor, och sprängt sönder berg. Det är värt, faktiskt. Men nu är inte servern uppe, så nu är det ingen Minecraft.

HELVETE JAG HAR GLÖMT ATT SKRIVA LOGGBOK FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-

Jahaja, nu har jag något att göra. Om jag inte gör det blir STACH sur på mig.

Men, blogga klart först. Måndag!
Måndagen var slapp, hade en lektion som började 13:10, så jag var uppe sent och spelade Minecraft (duh) och vaknade vid 10, spelade Minecraft, duschade, gick iväg och hade engelska. Kom hem, spelade Minecraft.

Jag skriver väldigt mycket Minecraft just nu. @_@

Tisdag var det idag, och idag hade jag en lektion som började 14:10. Återigen mycket värt, uppe sent, vakna sent, duscha, gå iväg. Gå hem, slösurfa, titta på Hipp hipp, blogga. Strax skriva loggbok. Sitta och fundera.

Nä, nu tror jag inlägget avslutas faktiskt. Måste bli klar med loggboken, annars göra STACH kaozzz med mig :(

Tjing i vilket fall! :D

Dagens låt:
Sugar - System of a Down

P.S
Give me one more chance, Mr. Parker, I swear I'll be good! ._.

Inlägg 272: So good, I can't believe it.

JAG HAR ÅTERVÄNT!

... Hej :3

Right, let's do this.

Måndag: Sista latinlektionen, betygssamtal, waah! Efter det svenska, förbereda inför muntligt framförande och vara social med alla mysiga klasskamrater. Sen mentorstid, lunch, och engelska. Återigen inte göra något särskilt viktigt, men sluta tidigt för ingen matte eeeeee :D :D :D
Efter skolan lämna in datorn för en ordentlig vårstädning...? Komma hem, sova en stund, spela Just Cause 2.

Tisdag: Religion, titta på Bruce Almighty, den är så mysig! :3 Efter det... fysiklabb, inte ha en aning om vad man ska göra. Lite som vanligt. :D Sluta 11:00, shalalalalalalala! Stanna kvar och plugga svenska, det gick väl... sådär. :3 Komma hem, sova ännu en stund, spela Just Cause 2, plugga svenska.

Onsdag: Biologi först, repetition inför provet. Efter det fysik, teorin bakom labben vi gjorde innan. Spännande!
... :D Efter det svenska, lyssna på redovisningar, och sist filosofi, flumma. Efter filosofin, plugga biologi med miniberzianer och Guldfisk. Gå hem, sova. Plugga biologi. Visst är mitt liv väldigt spännande ibland?

Torsdag: Engelska först, Roald Dahl. Mannen från Dahl. Errr. EFTER DET biologiprov, hormoner & sinnen. Gick helt okej, men det var ju inget MVG direkt :D Efter provet lunch, bakad potatis, sen fysik, mer teori, sist svenska muntligt om Heller, Bradbury & Orwell. Sista gruppen var verkligen inte kul. Ingen lyssnade på vad vi sa (eftersom vi hade slutat för 20 minuter sen), tror inte ens Inger lyssnade. Orwell, INGEN MER SVENSKA HELLER BRADBURY :D
Gå hem för att göra PA, Da SlutProdukti, klara det ovanligt bra, sova mellan 16-22:30. Duscha, somna om. Sova till 03:30, vara klarvaken. Göra mer PA, somna om igen, sova till 08:30. MEN DET HÄR ÄR JU INTE TORSDAG

Fredag! ... Vakna 08:30 (Duh.), smita iväg till filosofilektionen, inte märka att brandlarmet gick förrän man var inne i H-huset (tihi ^^,)
.... Usch. I ALLA FALL. Få reda på filosofibetyg, sen var det biologisistalektionenbetygochprovochintegöranågotannat. Efter det religion, sista lektionen här med. Mer Bruce, shalalalalalaaaaa.
Sen äta lunch, umgås med folk ett tag, sen smyga iväg till stan för att hämta hem EL COMPUTTER.
Den funkar priiiiima :D Spela Minecraft och Borderlands, och bloggaaaaaaaaaaah.

Och imorgon har jag inte en blekaste aning om vad som kommer hända. Kanske PA? Only time will tell. Och kanske en kattfisk. :D

Men, nu avslutar vi inlägget, med bild x 2, på vad jag faktiskt gjorde i Minecraft.
DAS TROJANISCHE PFERD.
Eller, om man ska vara svensk, Den Trojanska Hesten.

Utsida och insida.

Dagens låt:
Animal - Mudmen

P.S

... Jag var tvungen. :D

Inlägg 271: Nu blir det andra bullar!

Jahanähe, ett blogginlägg sa vi? Ett blogginlägg sa vi!

Det har inte hänt särskilt mycket sen sist, vända tillbaka på dygnet gick väl... sådär, faktiskt. Tog en promenad klockan 09:00 som utlovat, och det gick bra, men dagarna som följde var sömnen totalt fucked up. Idag gick det faktiskt bra, vaknade 11:27, tidigast hittills! (Om man inte räknar med när jag vaknade 05:30, var vaken till 07:30 och sen sov till 16:20)

Men, under min vakna tid har jag bland annat tittat på Starship Troopers (alla 3), spelat Just Cause 2, och gått på hockey :D Har pluggat minimalt, känns lite onödigt att göra PA när jag ändå ska lämna in datorn imorrn >_>

Det var mycket på en gång. Vi tar det igen, lite längre.

Hockey var det igår alltså, LHC - AIK :D Jag gick själv, fixade biljett, åt hamburgare, såg matchen SOM VI VANN MED 4-0! Wooooo! :D
Also, det verkar vara obligatoriskt att snusa om man är hockeysupporter. Över till Hasse Aro.

Och ja, jag ska lämna in datorn för att experter ska slita sönder den likt hungriga hyenor, och förhoppningsvis slurpa ur allt damm, så att den blir liiiiiite bättre.  Sen ska de sätta ihop den igen, och förhoppningsvis fungerar den efter att de gjort det. Men, that said, jag har ingen aning hur lång tid det tar för dem att göra steg 1-4, så jag kommer vara datorlös i x antal dagar. Kanske lika bra, måste ändå plugga ifatt i både biologin och svenskan :D

Och imorrn börjar skolan igen. Usch, gå upp 06:30 är ingen höjdare måste jag erkänna. Men, första lektionen är latin, betyg och prov tillbaka, förhoppningsvis ger det en bra start på dagen.  Sen svenska, skriva om dystopier och framtidsskräck med Guldfisk, även om vi nog mest kommer... flumma runt :D Eller, 50/50 kan vi ju hoppas på. Det blir bra. Sen engelska, och INGEN MATTE :D

Nähe, jag avslutar nog inlägget här, och så får vi helt enkelt se när vi hörs nästa gång, kära bloggister! Om det är SUPERDUPERPANIK får ni väl smsa :3
Tjingpåer <3

Dagens låt:
Elenore - The Turtles
<3

P.S
5. Profit!

Inlägg 270: Mjau!

Hejpåer! Jättetidigt eller jättesent inlägg på ingång, se det precis hur ni vill.

De senaste dagarna har varit i stort sätt händelselösa. Jag håller på att ställa om min biologiska klocka inför skolstarten, det är väl det. Går väl sådär, om det går bra idag borde resten bara flyta på.

Jaha, sen sist har jag inte gjort mycket alls, jag har bland annat varit och handlat, sett på en Let's Play av Fatal Frame II, bakat äppelpaj, och tittat på Bond.

From Russia with Love, bitches! :D

Och nu lyssnar jag på Metallica, väntar på att klockan ska bli 09:00-promenad, och överväger om jag ska börja fila på mitt CV/personligt brev.  Ska se Starship Troopers sen också, och borde väl egentligen plugga biologi också. Glädjen är stor.
Dock har jag faktiskt läst igenom all svenskafakta jag samlade ihop innan lovet, så pluggandet har mjukstartat iaf. Bara jag hinner lyssna igenom Moment 22 till redovisningen också, så är jag nöjd.

Ajuste, jag tittade på The Blair Witch Project igår också. En helt okej film, med tanke på att det är en lågbudgetfilm.

Det var bara ett utstickande instick. Nu fortsätter vi.
Teehee, klockan är 04:20. BONGTIME *Blubblubblubblubb*

Förresten, vad är egentligen skillnaden på äppelpaj och äppelkaka? Finns det någon skillnad alls?
Jag brukar kalla det äppelkaka, det jag bakade igår, men min mor envisades med att det skulle heta äppelpaj.

Meh, det spelar ingen större roll. Jag lovar.

Men, om ingen protesterar sätter vi punkt här. <-

... Näpp, det var det ingen som gjorde. Skönt. Då säger vi så!

Auf wiedersehen, meine schöne Bloggisten! <3

Dagens låt:
Slow Ride - Foghat <- El Classico :D

P.S
Jag saknar redan att spela spel .-.


Inlägg 269: A monument to the new world.

Hejpåer igen. Det var inte igår... host host.

Nejmen jag kände att jag har inget bättre för mig, så varför inte blogga lite.

Sitter mest här och tänker på allt mellan året som gått till gårdagens festligheter.
Tänker på när vi började 3:an, tänker på den gudomliga adrenalinkicken jag fick igår, tänker på en duva, tänker på att jag borde dra upp mina persienner.

Och nu har det börjat töa också. Tötötötötötötötötö. Som om Jorden känner av när det är nytt år, och därmed också nog med snö.

Åh! MyslåteN! Det här är absolut dagens låt!

Nähe, jag ville väl bara stanna förbi en sväng, men jag ska väl dra vidare i mitt slösurfande. Har fortfarande ett par bloggar att kolla, och lite annat mysigt. Så vi säger väl så. Tjing, mina kära bloggister! <3

Dagens låt:
I wanna know what love is - Foreigner
^MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!

P.S
Borde jag ändra runt lite i bloggdesignen? Hm?

Inlägg 268: Origo Novo.

GOTT NYTT ÅR!

Första inlägget år 2011, det förtjänar NI!
Detta har hänt:
- Juldag, slappa, promenera med morbror.
- Annandag jul, sova som ett djur.
- 27:e december, göra ingenting till en början, sen åka till Sniff och spela kort med honom, Finn och Albin. Riktigt mysigt, riktigt manligt. That's how we roll.
- 28:e december, inte göra något igen. Fortsätta vända på dygnet.
- 29:e december, slå huvud i bokhylla det första jag gör när jag vaknar. Huvudvärk. Efter detta, handla och baka muffins med nougat i.
- 30:e december, SURPRIIIIISSEEEE! :D Överraska Jenny med fest i Berga Scoutkår, leka lekar, äta god mat och bara umgås. Efter detta, gå hem i kylan. Väl hemma, frysa en stund, sen var klockan 06:00 och det var väl dags att sova.
- 31:a december, nyårsfest hemma hos Maneli, återigen med god mat, gott sällskap och en overall KUNGLIG stämning. Vid tolvslaget, gå ut och tjuvkika på raketer (i regnet, huga!), skåla i vatten (OTUR!), därefter återvända för mer mys och mer untz. Åka buss hem, sen gå från resecentrum.

Som ni ser blir beskrivningen av varje dag mer och mer utförlig desto mer aktuell den är. Återigen är det mitt minne som är kungligt.
Vet ni vad som är lite pinsamt? Jag minns knappt nånting av året som gått. Jag måste faktiskt titta igenom tidigare inlägg för att minnas. Det enda jag minns skarpt var väl när Izi kom hit, och när jag var i Norge. Allt annat är liksom... Luddigt.
Jag kollar upp det nu, ett ögonblick.

Ahahahah, citat från tidigare inlägg (om latin):
"Ohyes, jag har börjat lite smått med latinen redan nu, och det går iaf hyfsat :3 Kan lite basic färger, former, substantiv och verb. Ska man ha 2 timmar latin i sträck varje måndagmorgon och fredageftermiddag kan man ju lika gärna göra det lite lättare för sig. Det kommer vara svårt nog ändå."

Och nu läser jag om glädjen jag kände när kemi B var över. Känner fortfarande glädjen. Den är stor! ... Så stor, så stor. Är den. Glädjen.
Om ni förstod ovanstående, hjälp er själva till ett glas internetmjölk, en internetkaka och en varm, kärleksfull internetkram, för ni blev precis liiiiiiiiiite finare, liiiiiiiiiiiite bättre i mina ögon.

Ajuste, det var ju fotbolls-VM iår (Eller förra året, om man ska vara petig).  Vuvuzelasolo!
BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

... Och så var vi ju i Göteborg, vi Nv3B:are! Det hade jag helt glömt :D
Det var också en gudomligt värd dag.

När man tänker på det, alla dagar med klassen är gudomligt värda.
Alla Nv3B:are som läser detta kan hjälpa sig själva till ovan nämnda internetkram, bara för att ni är så awesome.
Tack för att ni finns! <3

... Det här börjar kännas som ett tacktal till nationen (dvs de som läser min blogg.)
Ja, det klart! Alla bloggläsare! Tack för att ni finns! Och för att ni kommenterar! Även ni får ta en internetkram.

Hm, nån mer shout-out? Nä, jag tror bestämt att det räcker så. Då säger vi så, älskade bloggläsare! Gott nytt år återigen, och god fortsättning!







... Really? Trodde ni verkligen att inlägget var slut där? LOL.
Jag kan ju inte ha ett tack-inlägg utan att ge en speciell shout-out till flickan min, min personliga norska :D

(Ni andra behöver inte läsa det här stycket. Nej asså, allvarligt.)
Iselin, det finns nog inga ord som beskriver ordentligt hur underbar du är. Du är handen som passar i min handske (... Ew?), du är helt enkelt perfekt. Jag älskar dig så otroligt mycket, även om du är norsk och bor långt bort åt helvete. Ibland förstår jag inte hur du står ut <3
Om du är Isemin, help yourself to a gazillion REAL hugs and kisses. From me. Y_Y
... Hehe :D

Ni vanliga bloggläsare, ni kan börja läsa igen nu.
Hm, det här inlägget blir en riktig avhandling. Kvackvack, jag vill inte ha några avhandlingar, kvackvack.

För övrigt kom jag precis på att jag ska göra en Spotify-lista med alla 2011:s Dagens låtar, så att man ser hur musiksmaken varierat genom året. Låter det fräs? FRÄSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

För övrigt 2 har jag bestämt mig för 2 nyårslöften, ett öppet och ett stängt. Det öppna löftet är att jag inte ska spela något fancypantsspel på min överhettande burk (Jinx!), utan att jag väntar tills jag införskaffar en ny dator. Jag kan ju göra något vettigt istället, som att plugga eller göra PA eller läsa Illiaden. Det stängda löftet kommer jag naturligtvis inte att berätta, det är ju stängt av en anledning.
Vad har ni för nyårslöften, käraste bloggister?

Nähe, nu tror jag att jag avslutar detta FÖRSTA. INLÄGG. FÖR. 2011. !.

Om ni är intresserade bloggade jag ihop 73 inlägg under förra året, let's up that this year. Vad tycker ni, bloggister? Hur många inlägg ska jag ha som mål? 100? 150? You decide :D

Nuså, NU avslutar jag inlägget.
2010 års låt:
We are the Champions - Queen

2011-01-01s låt:
Don't stop Believin' - Journey

Dagens låtar 2011 <- Spellistan med dagens låtar, som förhoppningsvis kommer att frodas likt en valross i solen.

P.S
Alltså, käraste bloggist. Just DU. Om du har läst igenom hela jävla inlägget, har du en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Du är underbar, även om jag inte förstår vad det är som är så förbannat intressant med mitt liv. <3!

RSS 2.0