Inlägg 261: Abi in malam rem!

Nja, det känns faktiskt lite bättre nu.
Sjöng o gudinna om vreden som brann i peliden Akilles.

Usch, idag var ingen bra dag för en Blinkyfisk. Det märkte kanske ni Berzianer på matten. Vi fick tillbaka fysikproven, och Kjell sa att det var bättre än vanligt - Blinky goes happy - och sen när han lämnar tillbaka mitt säger han "det var väl lite sämre, det här" - Blinky goes ...

Ja, ni fattar. Frustrationen är stor.
Här är ett par till:
- Skräpdator som överhettas och dör
- Skräpdörr som inte stängs ordentligt
- Skräpmoder som inte låter mig vara ifred när jag är frustrerad
- Skräpvinter som är hal och livsfarlig
- Skräpjulklappar som inte finns
- Skräpreligion som inte är pluggad
- Skräptorrent som inte laddar ner fortare
- SKRÄPALLTARGH

Morr.

Nej, nu vill jag titta på Troja och BARA TA DET LUGNT.
Hmpf.

Dagens låt:
Englishman in New York - Sting

P.S
Laetitia non magna est.

Inlägg 260: There seems to be a slight complication.

Jaja, jag bloggar väl. Det var ju ett tag sen nu.

Det har varit hektiskt sedan sist, med prov i allt från fysik till biologi. Och så lite mysiga läxor i ALLT. Men mycket mysiga stunder har hunnits med också, vilket ju bara kan betyda en sak:

NU ÄR DET HELG UNTZ UNTZ UNTZ UNTZ.

Nejmen, eftersom jag inte minns ett dugg av vad som hänt sen sista inlägget (det var ju faktiskt över en vecka sen sist), så jag skriver lite om allt och inget, som Jenny brukar göra. :D

Igår var det engelskabiologilunchmattefysikslutatidigt. Efteråt gå till Pizzafiket och äta med Carro, Jenny, Viktor, Erik & Finn. Efter det rausa hem och plugga biologi. Och beställa lite prylar från nätet. :3

Idag var det filosofibiologiprovmattelunchlatin. Ruben <3 Efteråt gå hem, få avi från Posten, gå till Priso, handla, hämta paket. Komma hem, öppna paket, gå upp på vinden, spela. Spela, paus, spela, prata med Izi <3.

Om ni är intresserade innehöll paketet:
- Just Cause 2
- Insane (en myspysig skräckfilm)
 



Och nu ligger jag här och bloggar och lyssnar på bluegrasscovers. <3
Bluegrass covers in my <3 <- För er med Spotify :3

Imorgon blir det antagligen en massa PA, eller så måste jag hjälpa till med adventspyntet. Suck. Söndag blir plugg som vanligt, yay me. Ska nog få plats lite Just Cause 2 däribland också, vänta ni bara!


Fortsättning:
FLÅS!

Nu avslutar jag inlägget och går och lägger mig. Go'natt! <3

Dagens låt:
More than a Feeling - Pickin' On Series

P.S
Alla som sitter på DH är våldtäktsmän?

Inlägg 259: Vad i hela friden?

Hejpåer. Kort inlägg, kände att det kanske kunde vara trevligt.

Söndag var senaste dagen det hände något på, och då hände... ingenting. Som vanligt. >_>
Måndag följde snabbt efter med den klassiska skoldagen, latinsvenskamentorstidlunchengelskamatte. Tisdagen var lika speciell den, förutom att vi var 7 pers (Bugge, Stock, Almitt, Finn, Guldfisk, Mjukost och jag själv) som gick till Ghingis (stavning?) och käkade, due to ingen biologilabb. Det var värt det. :3

Kort och koncist. Audiebas.

Du hörde.

Men nu måste jag faktiskt läsa lite svenska inför DET NATIONELLA SKRIFTLIGA PROVET I SVENSKA I MORGON BITTI.

Mmmm, prov från 08:10 till 13:10. <3 på det.

Dagens låt:
Cardiac Arrest - Madness

P.S
FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-

Inlägg 258: Klatsch!

Hejpåer. Jag kände för att skriva ett inlägg, dels för att det känns som att det var år & dar sen sist, men också för att jag är både uttråkad och rastlös, utan förklaring.
Let's move on, shall we?

I torsdags var det skola igen, dock en kort dag med engelska, biologi, fysik & religion. Glosprov, immunologiprov, "jobba" och The Passion of the Christ, med andra ord. Efteråt var det... BF2, tror jag? Säkerligen lite minecraft också, och Risk.
Fredagen var lång och trälig (som för övrigt är ett himla charmigt ord), med filosofi, biologi, matte & latin. Här var det provåterlämning, hud, "jobba" och betoning som stod på schemat. Efteråt var det helg, <3, och därmed också patcha BF2 till v1.5, Anders & Måns, Minecraft, Risk, och lite annat smått och gott.

Dagen har gått till att slöa. Hell's Kitchen, The Big Bang Theory, Anders & Måns, spela Risk, och spela BF2. Har jag ett varierat liv, you say? Äsch, jag trivs, så sluta klaga.

Spännande nog har jag drömt samma jäkla dröm 3 gånger nu. Helt utan anledning. Det är ingen mardröm eller så, den är bara... skum. Minst sagt.

Nu ska jag nog spela lite Yatzy. Så det så.

<3

Dagens låt:
Code Monkey - Jonathan Coulton

P.S
Jo, jag bakade idag också. Men chokladbollarna har jag redan ätit upp, glupsk som jag är.

Inlägg 257: Shapeless landscapes without colours, that still are there somehow.

Tjeeena! :D
Blinky rapporterar klockan 02:24, denna gång från hemmets trygga vrå :3
Jahapp, nu var lovet över, synd det. Hade en finfin vecka i Norge, även om jag missade tåget hem till Linshoopdawooping pga ett försenat tåg. D'oh well.

Sen lovet har det blivit skolvecka (Duh.), men eftersom jag har studiedag imorgon har jag lov att vara vaken nu :D Imorrn blir det PA för hela slanten, måste komma i synk med projektplanen, annars blir det ajabaja på mig ._.

Idag har det inte hänt jättemycket, förutom att jag fiskat upp Anders & Måns <3333, installerat Black & White 2: Battle of the Gods, Battlefield 2 & Battlefield 2: Special Forces. Eller ja, sen sista håller fortfarande på att installeras... tror jag.

Ja, det gör den. Slöhög.

In other news avnjuter jag natten med lite Judas Priest, just nu är det The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) som spelas i mina öron, och jag spinner som en kattunge. Nja, kanske inte riktigt så, men typ :3

Förutom PA imorrn måste jag plugga lite engelska (glosor, 53 stycken, woohoo) och biologi (prov på torsdag, immunologi :D :D :D ), och så göra latinläxan (imperfekt, kan det bli bättre?)

Sådär, nu var Special Forces också klar. PING!

Nej, nu tror jag att jag ska avsluta inlägget, lyssna vidare på Night Crawler, och tänka på svunna tider. Auf Wiedersehen!

Dagens låt:
You've got Another Thing Comin' - Judas Priest

P.S
Huddled in the cellar
Fear caught in their eyes
Daring not to move or breathe
As the creature cries
Fingernails start scratching
On the outside wall
Clawing at the windows
"Come to me" it calls
Atmosphere's electric
As it now descend the stairs

Hiding in the darkness
Is so futile from its glare
Death comes in an instant
As they hoped it would
Souls ascend to heaven
While it feasts on flesh and blood...

Inlägg 256: Making me see things I don't wanna see!

Auslandsinlägg!

HejpåerfrånNorge, mina kära bloggister. Här ligger jag i en göööörskön säng i ett göööörstort hus med göööörbra utsikt, knowwhatImean? Izi är i skolan, så jag bloggar och tar det lugnt tills hon kommer hem :3 Utanför regnar det, i äkta Bergenanda, och det är ganska mysigt. Nu ska ni få veta hur katten jag hamnade här!

Klockan 12:00 på söndagen gick ett tåg från Linköpings Resecentrum. Destination Stockholm Centralstation. Ombord fanns jag, med en smsbiljett utan platsnummer. När konduktören (eller konduktörskan, om man ska vara jämnställd) tittade på biljetten, blev hon förvirrad som ett djur, och gick iväg för att ringa SJ:s biljettkontor, som även de blev förvirrade som djur. Dock var hon göööörsnäll och bokade platsen jag satt på åt mig.
När jag kom fram till Stockholm Centralstation var jag tvungen att rusha som ett djur till Flygbussen som skulle ta mig till Arlanda, och när jag skriver rusha så menar jag alltså RUSHAAAAAH!. Jag hann dit, typ, och satte mig på flygbussen.
Väl på Arlanda checkade jag in FORRRRTT, och satte mig vid gaten 5 min innan sista check-in. Gå på flyget, sitta på flyget, flyga. Landa på Gardemoen.
Checka in på Gardemoen, sitta vid gaten, vänta. I ungefär 1½ timme. Upptäcka hur sugigt deras Wi-fi var. Gå på plan #2, flyga till Bergen, älska att titta ut genom fönstret på flygplanet på natten.
Landa, möta Izi, åka bil hit. Meet the family, äta. Försöka se på The Curious Case of Benjamin Button, fast sen gjorde vi inte det ;PPpPppPp. Sova.

Igår var chilldag, vakna tyyyyp... 11 kanske? Jag duschade, Izi gjorde frukost. Äta frukost, titta på Frasier (OmGIkr!), spela Wiiiiiiiiiiii, gå och handla, titta på Madhouse, spela lite Minecraft, titta på Spartacus: Blood and Sand, äta lax, titta på Spartacus: Blood and Sand igen, sova.

Och nu är ni up to date med vad som skjer i Norge :3

Also: Lite random fakta jag funnit ut under tiden hittills:
- Bergen ser ut som Jönköping.
- Izi's katt är ganska... känslolös.
- Det här huset är awesome!
- Izi's familj är awesome!
- Jag är ganska bra på SSBB. >:3

Innan jag avslutar inlägget ska ni få se den *-*:iga utsikten från vardagsrummet... typ. :3

C'est magnifique!

Adjö, käraste bloggister. :3

Dagens låt:
Toxicity - System of a Down

P.S
Jag är fortfarande n00b på norska. ._.

RSS 2.0