Inlägg 181: A Wolf in Sheep's Clothing.

Tjoho, det kommer ett inlägg idag också, för att jag är så snäll. Host.

Igår var det fredag, MYS! Slutade tidigt, 13.10 var jag hemma och såg på film och spelade, DX-Ball som alltid :D Sen på kvällen gick min mor ut med sin väninna, så jag blev ensam på obestämd tid. Jag kollade film (Epic Movie & Dark Floors), spelade lite DX-Ball och Supreme Commander, sen blev det sitta på Skype med Bambi till 3 ungefär.
Och samtidigt som jag gick och borstade tänderna kom min mor hem, sen gick jag till sängs och smsade lite med Bambi innan jag somnade och drömde om anonyma alkoholister som ville att jag skulle tända eld på dem. Men det hör inte hit.

Och idag vaknade jag runt 14, satte mig vid datorn, och såg mer film. Början på Disaster Movie samt Jarhead blev det, och nu behöver jag fler förslag på fina skräckfilmer. Jag ska väl göra lite kemi så småningom, men just nu ligger jag bara och chillar med musik och Skype i sängen. Det är najs.

Nej, det var väl allt för dagens inlägg. Vi får se om det kommer nåt inlägg imorrn, förhoppningsvis gör det det. Men vi får se. Tjingalicious :3 <3

Dagens Låt:
Hell Patrol - Judas Priest

P.S.
"When the heroes of mice and men have all died out, the chosen shall rise from the ashes of the holy city and accept their immortality, and thus meet the one who created them in the dawn of time."

Inlägg 180: This is more. I know.

Tjo, jag har blivit dålig på att blogga, så jag passar på att göra det nu ^^

Vaccinsprutan gick bra, kände knappt av den, enda bieffekten var att jag blev lite öm :P Nu har jag iofs blivit förkyld, men det hör inte hit. ^^
Veckan har varit finfin, med både helg & studiedagar tis-ons, det klagar man ju aldrig över :D Jag har pluggat lite och spelat mer, pluggat både biologi och fysik, samt lagt upp ett studieschema. Nu gäller det bara att följa det så gott det går.

Just nu lyssnar jag på musik, chillar och smsar med Bambi. Förut såg jag klart The Number 23, och så småningom ska jag plugga lite allt möjligt.

Tja, nu har jag inte mer att skriva, så vi hörs nästa inlägg :P Tjing på er <3

Dagens Låt:
More than a Feeling - Boston

P.S.
GRAWR <3

Inlägg 179: Speechless, Restless, Fearless.

Jaja, jag ska blogga. Chilla.

Jahapp, som sagt har fokus legat på kemirapporten som skulle bli klar igår, men det är den inte. :/ Men jag ska göra klart den så snart som möjligt & antingen maila eller skriva ut den, skulle verkligen behöva en skrivare här hemma *suck*. Men, just nu chillar jag med musik och sitter på Skype. Ska väl så småningom skriva vidare på labbrapporten, när jag får ork.

Men men, jag har väl inget nytt att berätta direkt. Utvecklingssamtal och vaccinspruta imorrn, annars inget. Så vi avslutar där. Tjing :3 <3

Dagens Låt:
Bli Aldrig som oss, bli Värre! - bob hund
Alla vill samma sak; ingenting
Högt till tak, ko ack ack ack
små grodor i en ring

Vi klappar takten, vi klappar takten
vi klappar takten, vi tappar takten

Hon som ingen kärlek fick har ni mest att ge
Han som blev bestulen på allt vet hur rikt han levt

Möt den heliga matadoren
Hon som inte vet hon kan
På vår fest får du gå endat utan inbjudan

Rösterna blir fler
Karaktärerna färre
Bli aldrig som oss
Bli värre!

Årets motarbetare gör alltid som hon vill
Dansmusik, dansmusik som inte går att dansa till

Rösterna blir fler
Karaktärerna färre
Bli aldrig som oss
Bli värre!

Håller mina löften nu på avstånd åt två håll
Du får glad på glid, bortom all kontroll

Vi klappar takten, vi klappar takten
vi klappar takten, vi tappar takten

Vi klappar takten, vi klappar takten
vi klappar takten, tappar takten

Rösterna blir fler
Men karaktärerna färre
Bli aldrig som oss
Bli värre!

P.S.
Men det gör jag, tror jag.

Inlägg 178: Your luck just ran out.

"A dagger-sharp voice inside my head woke me up today. It told me that if I did not listen to it, the pain would keep on growing until it reached critical levels, at which point I would kill myself."

Jahapp, så var den här veckan äntligen slut. Den har varit lång och besvärlig, med mycket matte, fysik och kemi, de ämnen jag känner mig mest vilse i. Men men, det är bara att hålla ut och försöka ta igen det jag inte riktigt fattat. Tänkte också spendera hela lördagen & söndagen åt kemirapporten, få den så bra som möjligt.

För övrigt kan jag ju berätta att det var öppet hus på Berzan i onsdags, fick stå i kemilabbet 3 timmar och göra SAMMA TRÅKIGA NEUTRALISATIONSPROCESS OM OCH OM IGEN. Men annars var det rätt så kul, fick en Berzantröja (visserligen small, men ändå).

Och idag hade jag fysik, håltimme, svenska, "lunch", samt IV (vilket var inställt p.g.a. sjuk lärare), vilket ger 2 timmar extra helg, vilket ingen nånsin har klagat över. I vilket fall, när jag kom hem spelade jag lite Worms, klarade äntligen uppdraget och ett par andra, dock fastnat igen. Aja. Såg början på The Mist och Resident Evil, och nu sitter jag och chattar via Skype med Bambi och lyssnar på RA2-soundtracket. Väldigt fin musik där måste jag säga. Lär väl vara uppe ett tag till, chatta vidare med Bambi. Vi får se vad som händer imorrn, om det blir nåt inlägg. Det märker vi då, fokus ligger på kemirapporten och att få den klar.

Dagens Låt:
Mr. Crowley - Ozzy Osbourne

P.S.
They can tell you what they want, but you won't listen. Ever.

Inlägg 177: Your dream is over.

Your nightmare is about to begin!

Jahapp, efter förra inlägget var jag & Bambi uppe till 7, dels såg vi film (Paranormal Activity, Zombieland och början på Up och Yes Man), dels spelade jag Worms, och dels låg vi bara och pratade om ingenting.

Sen efter att ha sovit till klockan 16 gick jag upp, såg mer film, den här gången Gamer, åt frukost, såg Dead Space: Downfall & Austin Powers: The Spy that Shagged me, samt början på Blair Witch Project, och The Number 23. Sen spelade jag mer Worms, försöker klara ett brutalt jobbigt uppdrag. Klarade det inte, utan gick och la mig vid 4 istället.

Och idag vaknade jag vid 11 ungefär, såg Knowing, en film som bestod till 4/5 av bra mystiska datum, sen kom slutet och fuckade upp allt. Efteråt började jag med Digitalis Filosofi-presentationen, var tvungen att göra om den på OpenOffice, som tog ungefär 5 timmar att få fint. IMO, vill säga. Vi får hoppas att de andra i gruppen gillar den.

I vilket fall sitter jag just nu och väntar på nästa film, Hellraiser 8: Hellworld, bloggar, smsar med Bambi, fryser och lyssnar på musik. Snart ska jag duscha, sen se filmen, sova, och hoppas på att det går bra på redovisningen imorrn. Och that's it folks, min helg. Vi får se när nästa inlägg kommer, förhoppningsvis snart. Chilla <3

Dagens Låt:
Coffee - Worm Quartet

P.S

Behind you in everything you'll ever do.

Inlägg 176:

Jahapp, eftersom Bambi kräver det kommer ett till inlägg.

Dagen har varit både lång och tråkig, hade gärna slutat efter kemin, men åhnej, då var det 2 lektioner kvar.
Annars har dagen varit helt okej, förutom att Bambi har varit mobillös.

Efter skolan chillade jag vid datorn en stund, spelade lite F.E.A.R. och Worms, och nu sitter jag här.

Och onsdag nästa vecka är det öppet hus på Berzan, jaaaah! :D Hoppas bara det går bättre än förra året x]

Nej, jag skriver inte alls korta paragrafer. Varför tror du det?

Tänkte gå och lägga mig lite tidigare idag, var uppe till 1 igår xD Men, sen är det ju fredag imorrn, plus att jag har sovmorgon, så det gör nog ingenting om jag smsar lite med Bambi idag också :]

Tja, det är allt. Nu ska jag fortsätta Skype:a med Bambi och spela Worms en stund. Ta det lugnt tills nästa inlägg :3 <3

Dagens Låt:
Vicinity of Obscenity - System of a Down

P.S.

Rawr.

Inlägg 175: The one who holds the key.

Tjotjo, nu kommer det ett inlägg till sist. Hoppas ni överlevt.

I söndags pluggade jag lite, samt spelade en del. Kunde knappt sova, så jag passade på att laga min mobil. Heh, jag var bara lite trött i skolan på måndagen.

Sen, efter den långa & sega måndagen blev det tisdag, med ett par chillektioner och skolbio ^-^ Slumdog Millionaire såg vi, den var helt okej måste jag säga. Sen chilla vid datorn, spela Supreme Commander och efteråt Hell's Kitchen, smsa med Bambi och inte gå och lägga sig i tid xD

Och idag var en klassisk onsdag med sluta tidigt, dock så hade jag tid hos optikern, min provmånad är nästan slut nu :P Min optiker är jättebögig och snobbig, nu vet ni :] Efteråt gick jag hem och låg halvdäckad i sängen ett par timmar och smsade med Bambi, sen satte jag mig vid datorn, kom på att jag var tvungen att skriva en 250-ordig uppsats om Gandhi, gick på ungefär en timme. Sen borde jag egentligen plugga biologi nu, med tanke på att det är prov imorrn, men nejjagvartvungenattblogga x] Nåja, nu har jag gjort det iaf.

Långtorsdag imorrn, ser inte fram emot det ^^ Sen långfredag också, fast med Datorkunskap sist, så det gör inget. Hursomhelst tänker jag avsluta inlägget nu, chillout. <3 :D

Dagens Låt:
Spanish Flea - Herp Albert

P.S.
Tönt <3

RSS 2.0